loading
close
SON DAKİKALAR

Dikili’de parklar yenileniyor

Dikili’de parklar yenileniyor
Tarih: 05.09.2015 - 14:13
Kategori: Yerel

Dikili Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü parkları elden geçirme ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Dikili Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü parkları elden geçirme ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

‘Herkese, her noktaya eşit hizmet’ sloganıyla köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında çocuk parkları yapımına başlayarak buradaki çocukları eğlenceyle buluşturan Dikili Belediyesi ekipleri, bir yandan da ilçe merkezinde bulunan parkların revize çalışmaları için kolları sıvadı.

MAHALLELİ İSTEDİ; PARKIN ADI ARAP SEYİT OLDU

Mahalle halkından gelen talepler sonucunda Dikili Belediye Meclisi’nce Arap Seyit adının verildiği ve İsmetpaşa Mahallesi Sülüklü Dere Mevkii'nde yer alan parkta da revizyon çalışmalarını sürdüren ekipler parkı adeta yeniden yaratıyor. Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ile Fen İşleri Müdürlüğü ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda ilk olarak zeminin ve bölgenin fiziki iyileştirme işlemi yapıldı.

ÇALIŞMALAR 1,250 M2'LİK ALANDA SÜRÜYOR

Arap Seyit Parkı’nda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin parke taş ve bordür düzenlemesiyle başlanan çalışmalar, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından yapılan havuz ve oyun gruplarının konuşlandırılacağı bölgenin konumlandırılması çalışmalarıyla devam ediyor. 1,250 m2’lik alanda sürdürülen fiziki çalışmaların tümden tamamlanmasının ardından mevsimlik çiçek dikimi, ağaçlandırma ve çim ekimi gerçekleştirilecek, parka son olarak Avrupa Standartlarında oyun gruplarının montajı gerçekleştirilecek.

“DİKİLİ'DE ARTIK HİZMET DÖNEMLERİ VARDIR”

Kentin birçok noktasında yeni park yapım çalışmalarıyla birlikte mevcut parkların yenileme çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun:  "Halkımızdan gelen talepler üzerine ekiplerimiz harekete geçerek ihtiyaç olan noktalara çok amaçlı olarak kullanılacak parklar inşa etmektedir. İsmetpaşa halkından gelen talepler doğrultusunda da bu parkımızı çalışma programımıza aldık. Bu parkımız bizim dönemimizden önce yapılan bir parkımızdı. Göreve gelmemizle her noktaya eşit ve kaliteli hizmet götürme anlayışımızdan aldığımız güçle bu parkımızın olduğu bölgeye de el atarak buranın da modern bir park haline gelmesini sağlıyoruz. Çalışmalarımızın kısa sürede bitmesiyle ilçemiz için önemli bir isim olan Arap Seyit'in adıyla İsmetpaşa Mahallemiz önemli bir parka kavuşacak. İfade etmek isterim ki, artık ilçemizde hizmet dönemleri vardır. Biz de bu hizmet dönemlerinin hizmetkârları olarak, Dikilililere ve yavrularımıza en kaliteli hizmeti sunmaya, güvenli nefes alacakları, gülüp oynayacakları, aktiviteler gerçekleştirecekleri alanlar yaratmaya devam edeceğiz." dedi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları