loading
close
SON DAKİKALAR

Diyanet'ten müftülükteki silahlı saldırıyla ilgili soruşturma

Diyanet'ten müftülükteki silahlı saldırıyla ilgili soruşturma
Tarih: 18.08.2018 - 12:23
Kategori: Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığı'nda müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu Tercan Müftü Vekili Ersin Kan ve zanlının da aralarında bulunduğu 5 kişinin ölmesi, 2 kişinin de yaralanmasına ilişkin idari soruşturma başlattı....

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Tercan Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıda meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Konunun araştırılması için Başkanlığımız tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden personelimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar dileriz" denildi.

Tercan Kaymakamlığı'nda müftülükçe düzenlenen toplantıda müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu zanlının da aralarında bulunduğu 5 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Hayatını kaybeden Ersin Kan'ın Tercan Müftü Vekili, Harun Yakup Günday'ın imam, Muhammet Fatih Küçükyıldız'ın müezzin, Rasim Kılıç'ın müftülük veri hazırlama memuru, Fatih Aslan'ın da zanlı olduğu belirtilmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları