loading
close
SON DAKİKALAR

Diyarbakır'da AVM'ye ses bombalı saldırı

Diyarbakır'da AVM'ye ses bombalı saldırı
Tarih: 05.02.2016 - 23:00
Kategori: Şehir

Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’a el yapımı patlayıcılar ve taşlarla saldırdı.

Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’a el yapımı patlayıcılar ve taşlarla saldırdı. Saldırı üzerine büyük panik yaşayan müşteriler sağa sola kaçıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan kentin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’ın önüne gelen yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezine 3 el yapımı patlayıcı ve taşlarla saldırdı.

Patlamalar üzerine içeride bulunan müşteriler büyük panik yaşayarak, sağa sola kaçıştı. Bağrışmalarla yankılanan alışveriş merkezinin esnafı ise kepenklerini kapattı. Bir süre sonra polisin olay yerine gelmesi üzerine maskeli grup kaçtı.

Can kaybının ya da yaralananın olmadığı olayda alışveriş merkezindeki bazı işyerlerinin camı kırılırken, duvarlarında da hasar oluştu. Polis, olay yerinde incelemelerde bulundu.

İHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları