loading
close
SON DAKİKALAR

Diyarbakırspor taraftarından, Kocaelispor'a "Hoş geldin" tezahüratı

Diyarbakırspor taraftarından, Kocaelispor'a "Hoş geldin" tezahüratı
Tarih: 28.10.2018 - 17:27
Kategori: Spor

Sahalarımızda nefret dili kullanılarak sporun asıl temeli olan barış ve kardeşliği zedeleyen davranışlara tepki olarak Halkların Demokratik Partisi(HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, haftalar önce planladığı gibi Dıyarbakırspor - Kocaelispor karşılaşmasında tribündeki yerini aldı....

Diyarbakırspor taraftarı maçın öncesinde tribünlerden Kocaelispor takım ve taraftarlarına "Kocaeli, Kocaeli hoş geldin" tezahüratı yaptı.

Kocaelispor atkısıyla tribünlerde yerini alan Dr. Gergerlioğlu, sporun ve özellikle futboldaki birlikteliğin önemine dikkat çekti. Önceki haftalarda yaşanan Sakaryaspor - Amedspor karşılaşması sonrası soyunma odasındaki kavgaya da değindi. "Hangi kimlikten, hangi ülkeden olursa olsun, rengi farklı dahi olsa spor barıştır, kardeşliktir. Bir arada olmaktır. Kocaelispor taraftarı deplasmanda da sergilediği duruşuyla Türkiye takımlarına örnek olacak bir taraftar. Gerçek sporseverlik böyle olmalı. Biz de buraya gelerek takımımızı deplasmanda bile olsa yalnız bırakmak istemedik. Bundan sonra da şehrimiz ve takımımız için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Gergerlioğlu, Kocaelispor'un 3 - 0 yenilgiyle ayrıldığı maçın tamamını izledi. Maç öncesi soyunma odasını da ziyaret eden Gergerlioğluna Diyarbakır halkı da yoğun ilgi gösterdi. Kocaelispor'a ligdeki maçlarında başarılar dileyerek, maçlara iç saha dışa saha demeden ilgiyle katılmaya çalışacağını söyledi.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları