loading
close
SON DAKİKALAR

Doğa Rutkay anne oldu

Doğa Rutkay anne oldu
Tarih: 14.07.2018 - 16:38
Kategori: Magazin

Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutka, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Kerimcan Kamal, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Mutlu haberi, eşini doğumda da yalnız bırakmayan Kerimcan Kamal verdi. Kamal, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Evet, Piraye ve Rutkay Kerim bu gece itibarı aramıza geldiler. Büyük bir şaşkınlık ve sevinç bizde. Kulaklarına duasıyla isimleri okundu. Anaları da,bebeler de gayet iyiler.

'HAYIRLI BİR EVLAT OLMALARI TEK HAYALİMİZ'

Önce kendilerine,ailelerine,vatana,milete ve tüm insanlığa hayırlı birer evlat olmaları en büyük arzumuz,tek hayalimiz. Bugüne kadar esirgemediğiniz dualarınız ve güzel niyetleriniz için binlerce teşekkürler.

Herkesin evladıyla birlikte bizimkileri de Rabbim korusun. Sevgi ve saygılarımızla."

ÜYE YORUMLARI

ZÜLEYHA YAŞAR

DOGA RUTKAY,,,,,,,, BABANNENİZ SAİME RUTKAY ÇOK GÜZEL İST HANIMEFENDİSİ İDİ ,,,,,,,KİZİNİZ İNŞALLAH ONA BEZEYECEKTİR,,,,,,,,KİZİNİZİN GÖBEK ADİNİ SAİME,,,,, OĞLUNUZ DA İNŞALLAH DEDENİZ FİKRİ RUTKAY GİBİ YAKIŞIKLI OLUR ONUNDA GÖBEK İSMİNİ FİKRİ KOYUNUZ LÜTFEN,,,,,,, ONLAR ÇOK ÖZEL İNSANLARDI,,,,,,, GÜLE GÜLE MUTLU SAĞLIKLI UMUTLU BAŞARILI BÜYÜSÜNLER,,,,,,,

30.08.2019, 10:58
Gülçin onaran

Babaanneniz Saime hanımın sevgili torununu kutluyorum,o hayatta olsaydı keşke bu mutlu güne o’da katılsaydı....ben Feneryolunda oturan Gülma hanımın yeğeniyim,babanızla gelmiştiniz ,geride kalan çoooo yıllar önce,sevgiler....

14.07.2018, 21:45
Yorum Yap

Facebook Yorumları