loading
close
SON DAKİKALAR

El Bab'a gidene kadar operasyon devam edecek

El Bab'a gidene kadar operasyon devam edecek
Tarih: 26.10.2016 - 13:53
Kategori: Gündem

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Rejim güçlerinin ÖSO'ya saldırısı operasyonu durdurmaz. Fırat Kalkanı Harekatı El Bab'a gidene kadar devam edecektir' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi, DEAŞ ile mücadele eden güçlere saldırıyor. Rejim ve destekçilerinin ajandasında ne olduğunu açıkça görüyoruz. Rejim güçlerinin ÖSO'ya saldırısı operasyonu durdurmaz. Fırat Kalkanı Harekatı devam edecektir. El Bab'a gidene kadar devam edecektir" dedi.

Dışişleri İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Amed Abdulaziz Gandur ile ortak basın toplantısı düzenledi. Suriye rejimine ait helikopterinin ÖSO’ya yönelik varil bombalı saldırısı ile ilgili olarak Bakan Çavuşoğlu, "Suriye rejimi, DEAŞ ile mücadele eden güçlere saldırıyor. Rejim ve destekçilerinin ajandasında ne olduğunu açıkça görüyoruz. Rejim güçlerinin ÖSO'ya saldırısı operasyonu durdurmaz. Fırat Kalkanı Harekatı devam edecektir. El Bab'a gidene kadar devam edecektir" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından bakanlığın resmi konutunda ortak basın toplantısı düzenledi.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları