loading
close
SON DAKİKALAR

Emekli-Sen'den organ bağışı kampanyası

Emekli-Sen'den organ bağışı kampanyası
Tarih: 05.04.2018 - 11:05
Kategori: Sendika

Kanser haftası nedeniyle organ bağışına dikkat çekmek isteyen Türkiye’nin tek yasal emekli sendikası, Tüm Emekliler Sendikası EMEKLİ-SEN Konak Meydanı’nda Sağlık Bakanlığı iş birliği ile organ bağışı masası kurdu.

Ege Politik'te yer alan haberine göre İzmirlilerin meraklı bakışları arasında açıklama yapan EMEKLİ-SEN Genel Merkez Yöneticisi İbrahim Yılmaz: ”Bir gün size de lazım olabilir.” çağrısıyla herkesi organ bağışı yapmaya davet ederek ilk bağışı kendisi yapmak üzere Sağlık Bakanlığı’nca hazırlanan formu doldurdu. Ardından sendika üyelerinin de bağış yapmasıyla çevredeki diğer insanlara organ bağışının önemi hakkında kısa bilgilendirme yapıldı. Çok sayıda gencin de organlarını bağışlamak istediği görüldü. Sağlık Bakanlığı çalışanlarının onlarca kayıt almasının ardından bu çalışma için EMEKLİ-SEN üyelerine teşekkür ederek,  halkı bilinçlendirme adına çok önemli bir misyon üstlendiklerini vurguladı. Yapılan çalışma büyük takdir toplayarak, herkese örnek olsun denildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu çalışmada  EMEKLİ-SEN Basın Yayın Genel Sekreteri Aynur Ataş, EMEKLİ-SEN Konak Şube Başkanı Ramazan Tekin ve Yürütme Kurulu Üyeleri , Buca Şube Başkanı Birsen Kiper, HİSAD Başkanı Dr Ülkümen Rodoplu, Uğur Yelekli de destek vermek için bulunanlar arasındaydı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları