loading
close
SON DAKİKALAR

Emir Sarıgül ifade verdi

Emir Sarıgül ifade verdi
Tarih: 27.01.2015 - 20:13
Kategori: Siyaset

Daha önce 'tanık' olarak ifadesine başvurulan Emir Sarıgül'ün bu kez 'şüpheli' olarak ifade verdiği öğrenildi.

Daha önce 'tanık' olarak ifadesine başvurulan Emir Sarıgül'ün bu kez 'şüpheli' olarak ifade verdiği öğrenildi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü'nün tehdit edildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce ifade veren eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün ikinci kez ifadesine başvuruldu. Daha önce "tanık" olarak ifadesine başvurulan Emir Sarıgül'ün bu kez "şüpheli" olarak ifade verdiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, 18 Aralık 2014'te Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü'nün bir gazeteye verdiği röportajda yer alan "Mafya ile tehdit edildikleri" iddialarına ilişkin res'en soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na öğle saatlerinde gelen Emir Sarıgül, soruşturmayı yürüten savcılığa yaklaşık 1 saat süreyle "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Emir Sarıgül, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

SORUŞTURMA, İDDİALAR ÜZERİNE BAŞLATILDI

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü, 18 Aralık'ta bir gazeteye verdiği röportajda, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini, Sarıgül'ün 'mafya tutmaktan' söz ettiğini, sadece Hayri İnönü ile kendisinin değil, Amerika'da okuyan çocuklarının da tehdit edildiğini öne sürmüştü.

Soruşturma kapsamında, Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü "mağdur" sıfatıyla, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes ise "tanık" olarak ifade vermişti.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları