loading
close
SON DAKİKALAR

Emrullah İşler: 'Kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz'

Emrullah İşler: 'Kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz'
Tarih: 31.08.2014 - 20:04
Kategori: Siyaset

Başbakan yardımcılığı görevini devretmesinin ardından memleketi Kızılcahamam'a gelişinde sevgi gösterileriyle karşılanan İşler, otomobilinden inerek vatandaşlarla sohbet etti.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Şimdi yeni bir hükümet kuruldu. Bir zaruretten dolayı bizim kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Ama bizim bir kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz, olmayacak da" dedi.

Başbakan yardımcılığı görevini devretmesinin ardından memleketi Kızılcahamam'a gelişinde sevgi gösterileriyle karşılanan İşler, otomobilinden inerek vatandaşlarla sohbet etti.


İşler, daha sonra belediye binası önünde yaptığı konuşmada, 2012'deki seçimlerde Ankara milletvekili seçildiğini hatırlattı. Bu tarihten itibaren Ankara ve Kızılcahamam'ın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten İşler, hemşehrilerine yerel seçimler ve cumhurbaşkanı seçiminde partisine gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Siyaseti "uzun soluklu bir yol" olarak nitelendiren İşler, "Bu benim ilk dönemim, siyasete girdik, Allah'ın lütfuyla dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 61. hükümetinde başbakan yardımcılığı görevine gelme lütfuna mazhar oldum, bundan dolayı ne kadar şükretsem azdır" diye konuştu.


Bu görevde 8 ayı aşkın bir süre çalıştığını ifade eden İşler, şunları söyledi:

Emrullah İşler: 'Kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz'


"Çok şükür bugün sahaya indiğimiz zaman her yerde bu coşkuyu görüyoruz. Bundan dolayı, bu coşkudan dolayı hepinize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Makamların en yücesi milletin gönlündeki makamdır. Dolayısıyla siz
beni gerçekten onurlandırdınız. Hepinizden Allah razı olsun. Siyaset inişli
çıkışlıdır, biz yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bizim bir sözümüz var, 'Bu şarkı burada bitmez' diye, bu şarkı burada bitmedi, bitmeyecek. İnşallah Allah ömür verirse, sizlerin bizlere olan desteği, sevgisi, saygısı devam ettiği müddetçe bizlerin de sizlere hizmet aşkı bitmeyecek, tükenmeyecek ve Allah ömür verdikçe de sizlere bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız."


Paralel yapıyla mücadele

İşler, Ak Parti'nin hizmet ve icraat partisi olduğunu ifade ederek, partisinin 9 seçimden zaferle çıktığına dikkati çekti. 2015'teki seçimlere de güçlü bir şekilde gireceklerini vurgulayan İşler, şöyle konuştu:


"Şimdi yeni bir hükümet kuruldu. Bir zaruretten dolayı bizim kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Ama bizim bir kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz, olmayacak da. Biz AK Parti'nin bir neferiyiz, bundan sonra da verilecek herhangi görevde hizmet etmeye sonuna kadar Allah'ın izniyle devam
edeceğiz. 2023 hedeflerini açıklamış bir parti olarak Allah'ın izniyle 2015
seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkacağız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde, önderliğinde inşallah yeni bir zafere, onuncu büyük zafere ulaşacağız. İstikrarı devam ettireceğiz, ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz, Türkiye'yi her alanda ileri götürmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz."


Çözüm sürecini sonuca ulaştıracaklarını dile getiren İşler, "Artık bu ülkede, bu topraklarda kan, gözyaşı akmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Çünkü bu ülke terörden çok çekti, bu terör belasından bu ülkeyi ilelebet kurtaracağız" dedi.


İşler, "Bu ülkeyi tehdit eden her türlü yapıyla, paralel yapıyla da mücadele sonuna kadar Allah'ın izniyle devam edecek" ifadesini kullanarak, ülkeyi hızlı bir şekilde 2023 hedeflerine ulaştıracaklarını söyledi.


Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden İşler, son nefesine kadar milletin hizmetinde olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.


Öte yandan, İşler'in ilçeye girişinde oluşturulan konvoyda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları