loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'a 'Kalpazan' yanıtı

Erdoğan'a 'Kalpazan' yanıtı
Tarih: 28.04.2016 - 17:13
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun kendisine 'kalpazan' dediği için elini sıkmadığını iddia etmesinin ardından Twitter üzerinden bir belge paylaşarak yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun  kendisine “kalpazan” dediği için elini sıkmadığını iddia etmesinin ardından Twitter üzerinden bir belge paylaşarak yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle:

“Cumhurbaşkanı'nın kafasına taş düşse benden bilecek. Gazetecilere, kendisini kalpazanlıkla suçladığımı söyleyip, alınganlık göstermiş.

Oysa ki, kalpazanlık iddiasını Meclis'e taşıyan bizzat kendisi, iddianın sahibi de Adalet Bakanlığı'dır!''





TBMM Başkanlığı’na hitaben yazılan, altında “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan” imzası bulunan resmi yazıda şöyle deniliyor; “Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik ile cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçlarını işlediği iddia olunan Siirt Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Mustafa Açıkalın ve İdris Naim Şahin, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan haklarında tanzim edilen soruşturma dosyası ile Adalet Bakanlığı’nın ilgili yazısının sureti ilişikte gönderilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 83. maddesine göre gereğini arz ederim.”


Vişne haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları