loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Birileri belediye başkanlığı seçimlerinin bizim aleyhimize sonuçlanması için gayret sarf ediyor

Erdoğan: Birileri belediye başkanlığı seçimlerinin bizim aleyhimize sonuçlanması için gayret sarf ediyor
Tarih: 15.02.2019 - 15:42
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Gökdere Meydanı'nda düzenlenen Bursa mitinginde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Son 16 yılda başbakanlığım, cumhurbaşkanlığım döneminde Bursa’ya 50 katrilyon yatırım yaptık. CHP bu rakamlardan anlamaz. Onlar sadece bol bol yalan söyler. Ama iyi ki yalan söylüyorlar. Biz de yargıya gönderiyoruz. Yargıdan bir milyon, 1,5 milyon geldi. Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı ve Kızılay meydanında döner dağıttı.

Bay Kemal bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor. Beraber yürüdüğü HDP ile rahatsız oluyorlar.

-Merminin fiyatı ile domates, biberin fiyatını karıştırıyorlar. Gabar’da, Cudi’de kullandığımız mermiler, bombalar ülkemizin mutluluğu için kullanılıyor. Beyefendiler bundan rahatsız oluyor. Teröristler tabi bundan rahatsız olacak.

Bunlar ahlaksız… İşte bir tane terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruşa simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler.

Bursa’ya dikey mimari yakışmaz. Buna dikkat edelim. Uludağ yetki karmaşası nedeniyle hizmetlerin etkin götürülemediği bir yerimiz. Uludağ Alan Yönetim Başkanlığı kuruyoruz. Böylece Uludağ’ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını sağlıyoruz. Eski tabakhaneler bölgesini termal turizm bölgesi haline getiriyoruz. Bu bölgede yapılacak termal tesislerin Bursa’ya yılda 1 milyar liralık katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Bursa'da 20 baraj ve 15 gölet inşaa ettik. 9 baraj ve 2 göletin ise yapım çalışmaları devam ediyor. Gemlik Körfezi'ndeki yerleşim yerlerine içme kullanma ve sanayii suyu temin edeceğiz. 

Bursalı iş adamalarımıza 42 kat trilyon tutarında yatırım teşviki verdik. Biz üretiyoruz, çalışıyoruz. Milli teknoloji hamlemize uygun şekilde Bursa'da teknoloji sanayi bölgesi Teknosab'ı kuruyoruz. Buraya 2 milyar tutarında yatarım yapıldı. 

Beka meselelerini yakından takip ediyoruz. Dün Rusya'daydım. Soçi'de 3'lü zirvenin dördüncüsünü yaptık. Oradan tüm dünyaya meajlarımızı verdik. Ülke olarak öyle bir dönemden geçiyoruz ki yaptığımız her tercih geleceğimizi etkiliyoruz. Suriye'deki, Doğu Akdeniz'deki, Kıbrıs'taki, Ege'deki menfaatlerimizi korumadığımız zaman ileride karşımıza nasıl sorunlar çıkacağını biliyoruz.  Diplomaside olduğu gibi ekonomide de sağlam durmamız gerektiğini biliyoruz. Çok çalışacağız. Bunun için 31 Mart seçimleri önemlidir.

Bursamızda 1+17 belediye başkanı belirleyeceğiz. Birileri ellerini ovuşturarak belediye başkanlığı seçimlerinin sonuçlarının bizim aleyhimize sonuçlanması için gayret sarfediyor. CHP var, yanında Kandil'in tayin ettiği, desteklediği HDP var. Vatansever kardeşlerim acaba bu CHP ile el ele kol kola olan Kandil'in desteklediği HDP'ye oyunu nasıl verir? İYİ Parti bir taraftan milliyetçiyim diyor, diğer taraftan da bu hanımefendi CHP'yle, HDP'yle acaba nasıl oluyor da el ele kol kola dolaşıyor? Saadet Partisi'nin bunlarla el ele yürümesini siz anlayabiliyor musunuz? Eğer bu milleti seviyorsanız o zaman gelin CHP ve diğerlerine Osmanlı tokadını sandıkta atın.  Bunlar Gezi olaylarında da aynı hesabı yapmışlardı. Tokadı yediler. 15 Temmuz darbe girişiminde de, PKK'nın çukur eylemlerinde de tokadı yediler."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları