loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Bu mantık devam ederse tanzim satışları 81 ilin tamamında uygulayacağız

Erdoğan: Bu mantık devam ederse tanzim satışları 81 ilin tamamında uygulayacağız
Tarih: 18.02.2019 - 15:38
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da düzenlenen mitingde konuşuyor. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metrekarelik bir millet bahçesi oluşturuyoruz" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Salda Gölü'nü, Çevre Koruma Bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metre karelik bir millet bahçesi oluşturuyoruz. Bütün bunlar belediyelerin icraatı değil ha, bizim icraatımız.

"İmar affından Burdur'da 36 bin kişi yararlandı.

"81 ilin tamamında uygulayacağız"

"(Tanzim satış) Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Seçim sonrası eğer bu mantık devam ederse 81 ilin tamamında uygulayacağız.

"Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak, rıza göstermeyeceğiz"

"Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak, rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu koridoru kuracağız. Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız.

"Bu nasıl ortaklık, bu nası NATO'da beraber olmak!"

"(S400) Rusya ile S400 hava savunma sistemleri alma anlaşması bu arayışın bir neticesidir. Müttefiklerimize zamanında ve makul şartlarda müttefiklerimize vermiş olsalardı gerek kalmayacaktı. Şimdi kalkmış S400 almaktan vazgeçin diyorlar. Neden vazgeçelim?  Siz herhangi bir adım atmış değilsiniz. Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. NATO yetkilileri bunun kendileri için herhangi bir sorun teşkil etmediklerini kendileri söylediler. NATO üyelerinin yıllardır S400'leri var. Onlara bir şey söylemiyorsun. Bu konuda bazı şartlarımız, bazı beklentilerimiz var. Siz kalkacaksınız 23 bin TIR teröristlere Irak kanalıyla silah getireceksin. E ben senden paramla isteyeceğim, vermeyeceksin. Bu nasıl ortaklık, bu nasıl NATO'da beraber olmak. Bunlar olmazsa biz de adımlarımızı atarız.

"İstikbalimiz söz konusu olunca gözümüz hiçbir şeyi görmez"

"Gün oldu vesayet güçleriyle kavga ettik, gün oldu sokakları kaosa sürüklemeye çalışanları karşımızda bulduk; gün oldu emniyet-yargı teşkilatları, ordumuz içindeki hainlerin darbe girişimlerine maruz kaldık.

"Söz verildiği gibi Münbiç'in bir an önce terör örgütü mensuplarından temizlenmesi ve yönetimin yerel halka devredilmesini bekliyoruz. Aynı şekilde Fırat'ın doğusuna yapılan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Yanımızda olanlara kapımız sonuna kadar açıktır. Mesele Suriye meselesi değil Türkiye'nin beka meselesidir. İstikbalimiz söz konusu olunca gözümüz hiçbir şeyi görmez.

"Türkiye'nin sınırları dibindeki güvenlik kaygılarını anlayışla karşılamak zorundalar. Biz müttefiklerimizin güvenliğini istediğimiz gibi kendi güvenliğimiz için gerekenleri yapmaktan asla geri durmayız. Tek beklentimiz bize mücadelemizde hak verilmesidir. Bu bölgede ancak Türkiye'yi yanına alanlar kazanır.

 

Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları