loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor

Erdoğan: Dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor
Tarih: 17.02.2019 - 15:29
Kategori: Siyaset

Afyonkarahisar'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde "dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak" istediğini söyledi.

HDP'nin mitinglerinde Türk bayrağı açtırmadığını ve İstiklal Marşı çaldırmadığını ifade eden Erdoğan, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'ni HDP ile kol kola girdiğini ileri sürdü. Erdoğan, "HDP'ye diyorlar, CHP ile beraber seçime gireceksiniz. Bay Kemal'da bunu yerine getiriyor. Yanında bir de adı İyi olan bir parti, bir de adı Saadet olan bir particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satı başları şöyle:

"31 Mart'ta vatanımızın geleceği adına çok kritik bir karar vereceksiniz. Dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz. 

"Bizim siyasetimiz gönül kazanma, kalpleri fethetme siyasetidir. Millete efendilik taslayanlarla bizim aramızdaki en önemli fark budur. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Bizim rotamızı siz çiziyorsunuz, siz. Biz CHP gibi üç beş fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağlarına taşeronluk yapmıyoruz. Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın gayreti içerisindeyiz. Konuştuğumuz zaman da CHP'nin başındaki zat gibi iftirayla, yalanla değil, projelerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz. Bay Kemal'in en büyük özelliği, yalan ve iftiradır. Onun için de açtığım tüm davaları kazanıyorum.  İnşallah tazminatları aldıktan sonra mehmetcik Vakfı'na hibe edeceğiz. Çünkü Bay Kemal benim mehmetciğimi hep küçümsemiştir. Bay Kemal hiçbir zaman vatansever bir tutum göstermemiştir. Kandil'deki teröristler ona talimat veriyorlar. HDP'ye diyorlar, CHP ile beraber seçime gireceksiniz. Bay Kemal'da bunu yerine getiriyor. Yanında bir de adı İyi olan bir parti, bir de adı Saadet olan bir particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor.

"Bu HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. Sen bunlarla nasıl kol kola giriyorsun. İyi Parti, Saadet Partisi sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun. Bunlar kongrelerinde şu güzel bayrağımı astırmayandır yav. Onun için Afyonkarahisar'dan bunlara güzel bir Osmanlı Tokadını atmaya var mıyız?

"Ülkemizde büyük bir siyaset mühendisliği yapılıyor. Normal şartlarda sokakta yolları dahi kesişmeyecek partiler al gülüm pazarlığa girebiliyor. Türkiye'de adı millet düşmanlığına çıkmış ne kadar kesim varsa hepsi de koro halinde zillet ittifakına alkış tutuyor. Bu ittifakın küçük ortağı İmralı'daki ortağı için yürüyüş yapmaya yeltendi. Emniyet güçleri böyle bir provokasyona müdahale etti. Polisimiz kararlı tavrından asla taviz vermedi. Bu sırada örgütün şehir kadrosundan sözde bir milletvekili bir hanım polis kardeşimin kolunu ısırarak hastanelik etti. Gereğini yapıyoruz, yapacağız. Bu saldırı karşısında ne CHP ne de ittifak ortaklarından tek bir kınama, eleştiri dahi duyulmadı. Adana Seyhan'da seçim büromuza bölücü örgütün uzantıları tarafından bir terör eylemi düzenlendi. Yine tepki gelmedi. Aynı CHP hukuki sınırlar içinde müdahale eden polisimizi 'vekkiler dövülüyor' diyerek hedef göstermekten çekinmiyor. Bunun adı ikiyüzlülüktür, bunun adı sokak terörüne sahip çıkmaktır.

"Kandil'deki terör baronları doğrudan Cumhur İttifakı'nı hedef göstermeye başladı. Önceki gün biri AK Parti'nin karşısında kim varsa birlikte olun diye emir veriyor. Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz diyor. Bugün CHP milletimizi PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır. FETÖ'nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır."

Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları