loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan seçime 3 gün kala muhalefeti hatırladı: CHP'ye, İYİ Parti'ye, Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerim gelin yanlıştan dönün

Erdoğan seçime 3 gün kala muhalefeti hatırladı: CHP'ye, İYİ Parti'ye, Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerim gelin yanlıştan dönün
Tarih: 21.06.2018 - 15:46
Kategori: Siyaset

Kahramanmaraş mitinginde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İcraat mı istiyorsunuz, laf mı? Lafla peynir gemisi yürümez, böyle biline" dedi.

16 yılda Kahramanmaraş'a 29 katrilyon yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Şu mahşeri kalabalığa montaj iftirası atacaklar. Burada montaj var mı Maraş? Medya kaydını iyi al bu meydanda aşk var aşk. Bu meydanda Allah için sevme var. Pazar seçim inşallah pazar akşamı çok daha farklı olacak.

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İcraat mı istiyorsunuz, laf mı? Lafla peynir gemisi yürümez, böyle biline. Bu oyunlara gelmeyelim, artık bu oyunları bozma zamanıdır.

Şehrimize Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi'ni kazandırıyoruz. İmzaları attık, bitti o iş. Önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni yurt binaları yapıyoruz. Laf ola beri gele yok, icraat, icraat. Yaparsa AK Parti yapar. Kahramanmaraş'a yapacağımız 25 sağlık tesisi projemiz var. Yaşlı, gazi, engellilerimize 3 katrilyon aktardık.

Son günlerde Bay Muharrem'le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Sosyal medyada yayınlananları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Daha ne diyeyim, bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir.

Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizden önce ülkemizin demiryolları adeta paslanmaya terk edilmişti. Biz karayollarında olduğu gibi demiryollarında da çok ciddi bir dönüşüm gerçekleştirdik.

CHP'ye gönül veren kardeşlerime soruyorum. Terör örgütüyle el ele olan kişiye ziyaret eden birine eliniz nasıl oy verecek? Kahramanmaraş'ta CHP'ye oy veren kardeşlerimizin farklı düşünüdüğünü tahmin ediyorum. Aynı şekilde İYİ Parti'ye, Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerime sesleniyorum gelin yanlıştan dönün. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları