loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu bir araya geldi, İmamoğlu görüşme sonrası açıklama yaptı: Oyunu istedim, gülümsedi

Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu bir araya geldi, İmamoğlu görüşme sonrası açıklama yaptı: Oyunu istedim, gülümsedi
Tarih: 10.01.2019 - 18:00
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi.

Erdoğan ve İmamoğlu arasındaki görüşme Beştepe'de gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu görüşmenin ardından açıklama yaptı. 

İmamoğlu şunları söyledi:

"Göreve ilk başladığı yıllardaki ilgi alaka, vatandaşlarla iletişim kurma becersiden bahsetti. Ben de bunu teyit ettim. Ben de İstanbul'da yaşıyordum. Siyasi farklılıklar olabilir ama iyi davranışlar iz brakır. Ben de insanlara eşit hizmeti mesele edindiğimi ifade ettim. 

Seçimin adil, saygılı, seviyeli ortamda geçmesi konusunda konuştuk, niyetimizi ilettik. Kendilerinin de bu yönde beyanları oldu.

('Projelerinizi açıkladınız mı?' sorusu) Proje için erken. İhtiyaç duyulursa ortam olursa anlatmaktan çekinmeyiz. Kendileri de İstanbullu hemşerimiz. 

(Binali Yıldırım'ın İBB adaylığı) Meclis başkanımızın takdiri. Anayasanın maddeleri var. Kime ne hak tanıyor işin o yönünü bilemem. Tek telkinim kendilerine şu olabilir; Meclis Başkanı titriyle İstanbul sokaklarında gezmekte zorlanabilir. 

Erdoğan'dan oyunu istedim, gülümsedi

Oyunu istedim, gülümsedi. Şu anda iki titri var. Zorluğunu biliyorum ama cumhurbaşkanı tarafınızdan oyunuza talibim, dedim."

Ekrem İmamoğlu, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret edeceğini daha sonra İstanbul'a seçim çalışmaları için döneceğini kaydetti.

Ekrem İmamoğlu adaylığı açıklandıktan sonra İstanbul'da belediye başkanlığı yapan isimleri ziyaret etmiş, Erdoğan'dan da randevu talebinde bulunmuştu. 

İmamoğlu, eski İstanbul büyükşehir belediye başkanları Nurettin Sözen, Bedrettin Dalan, Ali Müfit Gürtuna ve Kadir Topbaş'ı ziyaret etmişti.

*Fotoğraf: Hürriyet

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları