loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın 'Bunlar cami bulursa cami yıkar' sözlerine Muharrem İnce'den yanıt: Bir daha böyle bir laf ederse perişan edeceğim onu!

Erdoğan'ın 'Bunlar cami bulursa cami yıkar' sözlerine Muharrem İnce'den yanıt: Bir daha böyle bir laf ederse perişan edeceğim onu!
Tarih: 27.05.2018 - 11:56
Kategori: Siyaset

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir Menderes'te konuştu.

Muharrem İnce konuşmasında Erdoğan'ın "Bunlar cami bulursa cami yıkar " sözleri tepki göstererek "Ayıp ayıp, cami senin babanın malı mı? Neredeyse gelmeyin camiye diyecek. Bir daha böyle bir laf ederse perişan edeceğim onu meydanlarda" dedi. 

Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle:
 
Ben otomobil fabrikası istemiyormuşum. Erdoğan’ın bilmediği şu; Erdoğan diyor ki otomobilin kaportasını, lastiğini,  koltuğunu ben yapayım. Ben de diyorum ki otomobilin beynini ben yapayım. Televizyon yapıyoruz biz bir televizyondan 10 euro kazanıyoruz... Geri kalmış bilmiyor cahil çünkü matematik fizik bilmiyor.

     Sizleri Alman İngiliz ve ABD'li gençlerden daha iyi yetiştireceğiz. Her yıl 10 bin genci yurt dışına göndereceğiz. Sizi tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim.

Emeklililer, türkiye en yüksek en düşük emekli maaşı arasındaki ücreti farkı 9 kat. Cumhurbaşkanı olduğumda indireceğiz. Cumhurbaşkanı olduğumda emeklilierle ilgili kanun çıkaracağız. Kanun şu: emeklililer milli bayramlarda ikramiye olarak o anki asgari ücret ne ise onu alacak.

Öğrenciler, iki milli bayramda 500'er yüz lira alacaksınız! Bu parayı Muhrarrem İnce vermeyecek. Türkiye Cumhuriyet'i verecek.

16 yıldır iktidar polis öğretmen hemşireler aklına gelmemiş. Şimdi diyor ki 3600 ek gösterge vereceğim. Şimdiye kadar aklın neredeydi? İnce korku böyle bir şey. 3600 ek göstergeyi vereceğim. Çiftçiye mazot 3 lira. Tarım Bakanı 2,5 liradan veriyouz dedi. Ben de dayadım benzinliğe depoyu doldurduk. 5,72 lira aldı demek ki Tarım Bakanı yalancı

Asgari ücret 2200 lira olacak. Barışacağız.  81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Büyüyeceğiz. Adil bölüşeceğiz. Yönümüz AB olacak yöntem demokrasi olacak. Yönetimimiz, tek adam, avanemiz olmayacak. Güçlü lider ehliyetli kadro olacak. Söz verdim mi tutacak.

Merak ediyorum bunu nasıl söylüyor. Erdoğan camiyi de yıkar bunlar diyor. Erdoğan cami senin babanın malı mı? Utanmazsa camiye gelmeyin diyecek. İnsan bu sözleri söylemeye utanır.  Bi daha böyle bir laf ederse perişan edeceğim onu.

Gel ekonomi konuşalım. Çık karşıma ekonomi konuşalım. Bizdeki eksikler sizde olmayacak. Dayatma olmadan yapacağız.


 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları