loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın ilk mitinginin yeri ve seçim sloganı belli oldu

Erdoğan'ın ilk mitinginin yeri ve seçim sloganı belli oldu
Tarih: 23.05.2018 - 11:58
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk mitingini 26 Mayıs'ta Erzurum'da yapacak. Seçimlerde 'Vakit Türkiye vakti' sloganı kullanılacak. Öte yandan AKP'nin milletvekili adayları için hazırlanan seçim kılavuzunda adaylara 'Erdoğan'a uygun kıyafet giyme' uyarısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın partisinin milletvekilleri adayları ile seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katılacak.

Erdoğan, toplantının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum'da gerçekleştirecek.

Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir'de devam etmeyi planlayan Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek.

SEÇİM SLOGANI: VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Öte yandan AKP, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilen 600 milletvekili adayı için seçim kılavuzu yayınladı. Seçimlerde Ramazan ayına uygun olarak "Vakit Türkiye vakti" sloganı kullanılacak.

ERDOĞAN'A UYGUN KIYAFET UYARISI

"Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" sloganının kullanıldığı kılavuzda adaylara, seçim kampanyası boyunca gürültü kirliliği yapılmaması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uygun kıyafet giymeleri gibi uyarılar yapıldı. Adayların siyasi söylemlerinden kampanya sürecine kadar pekçok öneri, uyarı ve tavsiyeye yer verildi.

Kaynak : AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları