loading
close
SON DAKİKALAR

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, AK Partiden Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı oldu

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, AK Partiden Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı oldu
Tarih: 12.11.2018 - 20:42
Kategori: Siyaset

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, önümüzdeki yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Velittin Küçük, ”2019 yılında Beylikdüzü Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz” diye konuştu....

Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için startı Balıkçı Kenan’da verdi. Küçük aday adaylığı başvurusunu Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığına binlerce vatandaşla gelerek yaptı.

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’a aday adaylığı dosyasını teslim eden Küçük’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aday adaylığı başvurusunun ardından konuşma yapan Küçük, “Beylikdüzü'nde tekrar iktidar olabilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Memleketimiz için de hayırlısı olmasını diliyorum. 2019 yılında Beylikdüzü’ne AK Parti bayrağını dikeceğiz. Önümüzdeki süreçte Beylikdüzü için çok güzel şeyler yapmayı planlıyoruz. Adaylığımız açıklanırsa bu planları, bu projeleri sizlerle paylaşacağım. AK Parti'den aday adaylığını açıklayan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Beylikdüzü'nde birçok eksik var, bunları gidermek için gelmek istiyoruz. Sabah ve akşam trafikten dolayı Beylikdüzü'ne girip çıkmak imkansız hale geldi. Bizim 5 sene önce bıraktığımızın üstüne hiçbir şey eklenmedi. İnşallah Beylikdüzü'nü AK Parti ile taçlandıracağız” diye konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları