loading
close
SON DAKİKALAR

Eşref Kolçak: İbrahim Tatlıses'i insan diye kabul etmem

Eşref Kolçak: İbrahim Tatlıses'i insan diye kabul etmem
Tarih: 29.07.2017 - 18:01
Kategori: Magazin

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak’ın vefatının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

19 Temmuz'a oğlu Harun Kolçak'ı toprağa veren 90 yaşındaki Eşref Kolcak Posta Gazetesi'nden Işıl Cinmen'e konuştu. Hastalandığında oğlunu görmek için hastaneye gitmediğini belirten Kolçak, "Onu o halde görmek istemedim. Harun da, 'Babam haklı. Beni bu halde görmek istemez' dedi. Menajeri birkaç kez Harun’u görmemi istedi ama 'Çocuklar, hayalimdeki Harun nasılsa öyle kalsın' dedim. En son Mayıs ayında Yalova’daki konserinde gördüm. Hali hoşuma gitmedi" dedi.

Son cümlesinin ""Ben iyiyim, doktorla konuş" olduğunu söyleyen Kolçak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Öleceğini biliyordu. Uzatmak istemedi. İlaçlarını da kasıtlı olarak almıyordu. 15 Temmuz doğum günüydü, birkaç gün sonra da öldü. Ama öldüğünü hissettim. Harun, Yengeç burcuydu. O gün mutfağa girdiğimde buzdolabımdaki yengeç mıknatısının yere düştüğünü gördüm. Yerde duran yengece baktım ve 'Oğlan gidiyor' dedim. Nitekim 3 saat sonra gitti. Onu burada, Gemlik’te defnettim. Harun’u anneciğinin kucağına verdim. Zamanı gelince ben de yanlarına yatacağım. Cenazesi kalabalıktı, seveni çoktu ama beni çok üzen bir şey oldu..."

"AHLAK YOKSUNU ŞAHİN ÖZER"

Harun Kolçak'ın alkol sorunu olduğu hakkında ise "Bir-iki defa hastaneye zor yetiştirdim. Ben de zamanında çok alkol aldım ama bir yerden sonra gider yatardım. Ah benim dik kafalı Harun’um... O öyle değildi ki... Komaya girene kadar devam ederdi. Çok üzülüyordum ama 'Baba karışma sen' derdi. Üzerine gittikçe daha beter olur diye gitmedim. Başkasına zarar veremediği için kendisine verdi. İncitmemek için incindi" dedi.

Devamında da "Haruncuğum yapımcılar tarafından çok harcandı. İnsan diye kabul etmediğim İbrahim Tatlıses. Ondan evvel de Şahin Özer denen ahlak yoksunu. Biri 3 yıl, öbürü 4 yıl Harun’u oyaladı. Oğlanın 7 yılını mahvettiler. 'Bugün yarın, bugün yarın' diye diye albümlerini yapmadılar, bırakmadılar da. Alkolle o hırsını tatmin etmeye çalışıyordu ama mutlu öldü" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları