loading
close
SON DAKİKALAR

Fatma Köse, CHP Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

Fatma Köse, CHP Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı
Tarih: 10.02.2016 - 13:43
Kategori: Siyaset

13 Şubat'ta Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Salonu'nda yapılacak olan 12. CHP Kadın Kolları Olağan Kurultayı öncesi CHP Kadın Kolları MYK üyesi Fatma Köse CHP Kadın Kolları Genel Başkan adaylığını açıkladı.

13 Şubat'ta Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Salonu'nda yapılacak olan 12. CHP Kadın Kolları Olağan Kurultayı öncesi CHP Kadın Kolları MYK üyesi Fatma Köse CHP Kadın Kolları Genel Başkan adaylığını açıkladı.

CHP Kadın Kolları 12. Olağan Kurultayı öncesi  değişim ve kucaklama sloganıyla yola çıktığını ifade eden Fatma Köse, kadınların sorunlarını iyi bildiklerini ifade ederek, , "Kadın sorunlarına, vazgeçilmezlerine ve hayallerine ilişkin duyarlılığımız var. Çoğu zaman duyulamayan, görülemeyen emeklerin mücadelesi için adayım. Ülkenin her noktasında sorunlarla hemhal olan bir kadın kolları örgütlenmesini yerleştirmek istiyoruz. Acımasızca öldürülen Özgecanların, sokakta tecavüze uğrayan kadınların ve AKP iktidarıyla arka plana itilmeye çalışılan kadınların sesi olacağız" dedi.


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları