loading
close
SON DAKİKALAR

Fazıl Uğur Soylu, CHP Fatih İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Fazıl Uğur Soylu, CHP Fatih İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
Tarih: 30.11.2015 - 01:46
Kategori: Siyaset

Fatih CHP Belediye Meclisi'nin aktif üyesi Fazıl Uğur Soylu CHP Fatih İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Fatih CHP Belediye Meclisi'nin aktif üyesi Fazıl Uğur Soylu CHP Fatih İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Fazıl Uğur Soylu'nun adaylık açıklaması şöyle:

''Değerli arkadaşlarım, Bilindiği üzere ülkemizin siyasi geleceği AKP’nin gerici hukuksuz yalan ve talan politikalarıyla adeta ipotek altına alınmıştır.

Bu gerçeklik partimize bu güne kadar olduğundan daha ciddi, mücadeleci muhalefet görevi vermektedir. Ancak bu güne kadar ilçemizde bu muhalefet anlayışını tam olarak gerçekleştiremediğimiz aşikârdır.

Fatih Halkı tarafından tevdi edilen kamu görevini;
aldığım vatan ve cumhuriyet sevgisi ile büyük önder Mustafa Kemal ATATÜR’ ÜN çizdiği yolda yılmadan devam ederek, gelecek nesillere muasır medeniyetler seviyesinde yaşanabilir, demokrasinin tüm kurum ve kurallarının işletildiği; eğitimde, sağlıkta fırsat eşitliğinin sağlandığı, insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı bir Cumhuriyet’i devretmeği, adaletsizliklere ve hukuksuzluklara karşı direnmeyi ve haksızlıklar karşısında susmamayı kendime şiar edindim.

Bilgi, tecrübe ve inançla yapmakta olduğum muhalefet belediye meclis üyeliği görevinin yanında CHP FATİH İLÇE BAŞKANLIĞI görevini en iyi şekilde yerine getirmek amacındayım.
Burada sizlerin huzurunda yeni dönem CHP FATİH İLÇE BAŞKANLIĞINA aday olduğumu ilan ediyorum.
Yaptığım çalışmalar, verdiğim siyasi ve hukuki mücadeleler, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçede kurulacak İhtisas Komisyonları, Mahalle Birim Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve Örgüt Üyeleri ile birlikte uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde yapacaklarımın teminatıdır.

Yetki verin bilgimizi, tecrübemizi ve enerjimizi Fatih İlçesi için harcayarak Partimizi İKTİDARA TAŞIMANIN ALT YAPISINI İNŞA EDELİM…

Ayrıca İlçemiz AKP’nin haksız, hukuksuz imar planlarının tehdidi altındadır. Bu tehditlerin bedelini gelecekte burada yaşayan halk ödeyecektir. Bu nedenle bundan sonra oluşacak yönetimlerin bu konuda bilinçli, bilgili planlı, programlı hareket etmesi ve bu konuda ısrarcı kişilerden oluşması gerekmektedir. Bu konuda da ben ve yönetimim bilgi ve tecrübelerimizle en iyisini yapacağımıza emin olmanızı isterim.

AMACIMIZ... CUMHURİYET DEVRİMLERİNİ KORUMAK, 2019 GENEL VE YEREL SEÇİMLERİNDE BAŞARIYI YANİ İKTİDARI YAKALAMAKTIR…

BURADAN DİĞER BAŞKAN ADAYLARIMIZA DA BAŞARILAR DİLERİM.

İlçemizde yapacağımız Demokrasi yarışını CHP’li olmanın ahlak anlayışıyla bizlere ve Fatih Örgütüne yakışır seviyeli bir şekilde gerçekleştirmeğe kararlıyım.

Fatih Örgütünün seçtiği Mahalle Birim Delegelerinin vereceği kararı saygı ile karşılayarak tarafıma görev verildiği takdirde en iyi şekilde yerine getireceğime kimsenin şüphesi olmasın.

Benim dışında başka bir adaya görev verildiği takdirde aynı vakur ve azimle birlikte çalışacağımı sizlerin huzurunda beyan ederim.

Ben ve yönetimim bütün ilçe örgütünü birleştirecek, karar süreçlerine bütün partililerimizin katılacağı tabandan yönetime ulaşan bir sistemi hayata geçireceğiz.

Mahalle birim başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ile birlikte, uyum içinde sadece seçim dönemlerinde değil hayatın her anında sorumluluk duygusuna sahip, halka öncülük eden, örgütleyen, kişileri eğiten, bilinçlendiren, çevresinde olup bitene duyarlı olmalarını sağlayan programları yapıp uygulayabilen bir İlçe Yönetimi oluşturacağız.

Önemli olan partimize en iyi hizmeti verecek başkan ve yönetimlerin seçilmesidir. Bizde bu nedenle sizlerin teveccühünüzle bu göreve talibiz ve hazırız.

Hepinize Adaylığımı açıkladığım toplantıya katılıp beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. 
Saygılarımla''

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları