loading
close
SON DAKİKALAR

Felaketin Gölgesinde Bayrama Hazırlanıyor

Felaketin Gölgesinde Bayrama Hazırlanıyor
Tarih: 31.10.2011 - 13:29
Kategori: Magazin

Van'daki deprem ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terörün gölgesinde geçecek Kurban Bayramı için turizmciler bir dizi hazırlık yaptı

Van'daki deprem ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terörün gölgesinde geçecek Kurban Bayramı için turizmciler bir dizi hazırlık yaptı. 5 günlük Kurban Bayramı tatilini sahillerde geçirmek isteyenler için Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sertab Erener, Sibel Can gibi birçok ünlünün sahne alacağı programlar düzenlenecek. 

Yaşanan üzücü olayları değerlendiren turizmciler, bu Kurban Bayramı'nın terör nedeniyle verilen şehitler ve Van'da meydana gelen deprem nedeniyle buruk geçeceğini kaydetti. Geçen yıla göre rezervasyon akışının çok hızlı olmadığına da dikkat çeken sektör temsilcileri, mevcut rezervasyonlara ilişkin iptallerin ise yaşanmadığını anlattı. 

Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Sibel Can, Funda Arar, Volkan Konak, Petek Dinçöz, Yıldız Tilbe, Coşkun Sabah, Zara, Candan Erçetin, Mustafa Ceceli, Sertab Erener gibi birçok ünlü isim, Kurban Bayramı'nda sahnede olacak. ETS, Odeeon Tours gibi şirketlerin hazırladığı Bayram tatili programları, ağırlıklı Antalya ve Kıbrıs'taki 5 Yıldızlı otellerde gerçekleşecek. 

Dünyanın en lüks oteli ödülüne sahip Mardan Palace, bu Bayram Ajda Pekkan'ı ağırlayacak. Pekkan'ın 8 Kasım gecesi sahneye çıkacağı Mardan'da 6 Kasım'da Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası konseri olacak. Antalya'daki Rixos grubunun Beldibi'nde bulunan oteli Rixos Sungate'de 6 Kasım'da Funda Arar, 7 Kasım'da Kubat ve Hüsnü Şenlendirici ile 8 Kasım'da da Candan Erçetin konser verecek. Aynı grubun Belek'teki oteli Rixos Premium'da ise 7 Kasım gecesi Sertab Erener ve 8 Kasım gecesi de Mustafa Ceceli sahneye çıkacak. 

Antalya Belek'te bulunan Sueno Hotels Beach Side'de bu bayramın sürprizleri, 6 Kasım'da Zara, 8 Kasım'da Altay olacak. Susesi Luxury Resort'te de Bayram yıldızlarla dolu geçecek. 6 Kasım'da Özcan Deniz, 7 Kasım'da Murat Tekyıldız, 8 Kasım'da Işın Karaca tesiste sahneye çıkacak. Lara'da bulunan Titanic Resort Hotel'de 6 Kasım'da Volkan Konak, 8 Kasım'da da Gökhan Tepe konserleri yapılacak. Kundu'da bulunan Kremlin Palace'da ise 6 Kasım'da Bengü, 7 Kasım'da Ferhat Göçer, 8 Kasım'da da Ziynet Sali hayranları ile buluşacak. 7 Kasım'da Alanya'daki Goldcity Tourism Complex Zerrin Özer Haberleri'>Zerrin Özer ile renklenecek. 

Bu Bayram Kıbrıs'a da yıldız yağacak. Cratos Premium Hotel'de 5 Kasım'da Bülent Ersoy, 8 Kasım'da Serdar Ortaç hayranlarıyla buluşacak. Kaya Artemis Resort'un bu Bayram sürprizi Volkan Konak olacak. Funda Arar, 7 Kasım'da Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkacak. Noah's Ark Deluxe Otel'de 8 Kasım'da Sibel Can, Salamis Bay Conti'de 7 Kasım'da Petek Dinçöz hayranlarıyla buluşacak. Malpas Hotel'de 6 Kasım'da Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 7 Kasım'da Coşkun Sabah ile Oryantal Didem, 8 Kasım'da da Yıldız Tilbe bayramın sürpriz isimleri olacak. 

Termal tesisler bu Bayram yıldızların enerjisiyle daha da sıcak olacak. 7 Kasım'da Korel Thermal Resort'te Işın Karaca, 8 Kasım'da Afyon Sandıklı Park Thermal Otel'de Ali&Aysun Kocatepe, Oruçoğlu Thermal Otel'de 8 Kasım'da Bengü sahneye çıkacak. Bayramda İstanbul'dan uzaklara gitmek istemeyenleri, yakın bölge tesislerinde birçok ünlü isim konuk edecek. İğneada Resort Otel'de 7 ve 8 Kasım'da Yeşim Salkım, 9 Kasım'da Ümit Yaşar bayramı misafirleriyle kutlayacak. Klassis Resort Hotel Silivri'de, 7 Kasım'da Altay ve 8 Kasım'da Linet konser verecek. Büyük Abant Otel'de de 8 Kasım'da, Hakan Altun misafirlere keyifli bir gece yaşatacak. 

Antakya Ottoman Palace Thermal Resort&SPA 8 Kasım'da Kubat sahneye çıkarken, Çeşme Ilıca Otel'de 8 Kasım gecesi Emel Sayın hayranlarıyla buluşacak. Bodrum da bu Bayram ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Rixos Premium Bodrum'da 6 Kasım'da Sinan Erkoç, 8 Kasım'da Suat Ateşdağlı Bayram eğlencesini doruğa çıkaracak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları