loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe, Anderlecht'i 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Anderlecht'i 2-0 mağlup etti
Tarih: 09.11.2018 - 08:58
Kategori: Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçında Anderlecht'i 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında Belçika’nın Anderlecht takımını konuk etti.

Sarı-lacivertliler, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Valbuena (Dk. 71) ve Frey’in (Dk. 74) golleriyle 2-0 kazandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 7'ye yükselterek, 9 puanlı Dinamo Zagreb'in ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Spartak Trnava 3 puanla üçüncü; Anderlecht ise 1 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Fenerbahçe 29 Kasım Perşembe günü Dinamo Zagreb'i İstanbul'da konuk edecek. Grup maçları, 13 Aralık'ta tamamlanacak. Fenerbahçe, son maçta Spartak Trnava'ya konuk olacak.

KORAY ŞENER UNUTULMADI

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve tüm camiayı yasa boğan Fenerbahçe taraftarı Koray Şener, Anderlecht maçı öncesi taraftarlar tarafından pankartlar, tezahüratlar ve düzenlenen koreografiyle anıldı. Ayrıca sarı-lacivertli futbolcular maçın ardından Koray Şener için yapılan formaları giydi ve Koray Şener’in kombinesinin olduğu tribünleri selamladı.

Fenerbahçeli taraftarlar Koray Şener için siyah giyindi. Okul açık tribününde bulunan taraftarlar, Koray Şener’in fotoğrafının yer aldığı ve melek tasviri yapılan koreografide, ’’Biz seninle öldük, sen bizimle yaşayacaksın’’ yazılı pankart açtı.

Maraton tribününde ise ’’Sonsuza dek bizimlesin cennette yalnız değilsin’’ pankartı ile Koray Şener’in fotoğrafı yer aldı.

Maçın ardından Koray Şener’in kombinesinin olduğu tribünlere giden Fenerbahçeli futbolcular, Koray Şener’in ağabeyleri Eray ve Güray ile taraftarları selamladı. Ayrıca taraftarlar ve futbolcular tarafından anılan Koray Şener’in kombinesinin bulunduğu koltuk değiştirildi. Sarı lacivertli renklerle hazırlanan koltukta Koray Şener’in fotoğrafı yer aldı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları