loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'de büyük gün

Fenerbahçe'de büyük gün
Tarih: 30.09.2014 - 10:47
Kategori: Spor

Sarı-lacivertli kulüp, üzerinde Fenerbahçe Eğitim Kurumlarının yer aldığı Ataşehir'deki arazi için bugün saat 14.00'de yapılacak ihaleye giriyor...

15 milyon TL olan arazi bedeli son olarak 70 milyon TL'ye kadar çıkmıştı. Bu duurma tepki gösteren Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım "50 milyon lira fiyat biçtiler. Bunu ödeyeceğimizi beyan ettik. Buna göre ihale hazırlıkları yapıldı, kulübe verilecek şekilde düzenlemeler yapıldı. Ama yine vazgeçtiler, emir büyük yerlerden geldi. Şimdi duyduğumuza göre 70 milyona ihale edeceklermiş. Bilmem kaç milyon dolara veya liraya satışa çıkarsalar da burası Fenerbahçe'nindir. Biz ne olursa olsun alacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçeli taraftarlar, arazin ihalesi sırasında, İstanbul Defterdarlığı önünde toplanmayı planlıyor. Fenerbahçeliler Derneğinin internet sitesinde yapılan duyuruda, sosyal medya aracılığıyla organize olan taraftarların, Defterdarlık önünde toplanacağı ifade edildi.

Defterdarlığın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale için tahmini bedel 70 milyon 078 bin 508 lira olarak belirlendi.

Fenerbahçe'de büyük gün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları