loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı 2-0 mağlup etti
Tarih: 05.10.2018 - 09:01
Kategori: Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. maçında Spartak Trnava’yı 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. maçında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava’yı konuk etti.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşma sarı-lacivertlilerin 2-0 galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 52. ve 69. dakikalarda Islam Slimani kaydetti.

D Grubu'ndaki diğer mücadelede Dinamo Zagreb’i ağırlayan Anderlecht mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı. 

Cocu: Moral ve özgüven açısından kıymetli bir galibiyet oldu

Teknik Direktör Phillip Cocu, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Cocu, “İyi maç çıkardık, bizim için iyi bir karşılaşmaydı. Tek üzücü taraf ilk yarıyı 0-0 tamamlamaktı. Sahada çok enerjik bir takım gördüm. Isla’yla, Hasan’la kenarları iyi kullandık. O istediğimiz boşluklara ulaşmayı ve o boşlukları iyi bir şekilde kullanmayı başardık. Çok fazla sayıda orta yaptık ceza sahasına ama bir türlü golü bulamadık. Devre arası baskıya devam etmemiz gerektiğini, bu şekilde devam edersek gole ulaşabileceğimizi konuştuk. Orta sahalara ulaşıp ardından ceza sahasına ulaşmaktı amacımız ki bunların sonucunda da golü bulmayı başardık. İkinci gol de bizim için güzeldi. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Moral ve özgüven açısından kıymetli bir galibiyet oldu. Oyuncularım için mutluyum çünkü bu akşamki galibiyeti almak için çok çalıştılar” dedi.

Slimani: Bu skor ilerisi için bize güven verecektir

Spartak Trnava karşısında kaydettiği 2 golle takımına galibiyeti getiren Cezayirli futbolcu Islam Slimani de, “Bence saha içerisinde güzel bir reaksiyon gösterdik. Futbolda her zaman zor dönemler vardır. Bu akşam iyi bir reaksiyon göstermeyi başardık. Bu skor ilerisi için bize güven verecektir” dedi.

Golcü oyuncu, yaşanan sorunun adaptasyon sorunu olmadığını ise şu sözlerle dile getirdi: “Sorun kesinlikle adaptasyon sorunu değil. Bir takım içinde bir takım bütünlüğü halinde düşündüğümüzde her şey iyi gidiyorsa herkes saha içerisinde çok daha iyi gözükecektir. Bazen takım halinde fedakarlık yapmak zorundasınızdır. Ben de sonuna kadar fedakarlık yapma gayreti içerisindeyim. Bana göre ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Umuyorum takım halinde de daha iyi olacağız.”

Hakemler: Tobias Welz, Rafael Foltyn, Markus Hacker (Almanya)

Fenerbahçe: Harun Tekin, Neustaedter, Skrtel, Reyes (Dk. 76 İsmail Köybaşı), Isla, Jailson, Eljif Elmas, Hasan Ali Kaldırım, Ayew (Dk. 75 Valbuena), Frey, Slimani (Dk. 88 Mehmet Topal)

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Godal, Toth (Dk. 66 Hladik), Oravec, Jirka (Dk. 82 Miesenboeck), Rada, Gressak, Grendel (Dk. 68 Ghorbani), Chanturishvili, Bakos

Goller: Dk. 52 ve 69 Slimani (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 70 Frey, Dk. 73 Ayew, Dk. 79 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 80 Chanturishvili (Spartak Trnava)

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları