loading
close
SON DAKİKALAR

Flormar işçileri ile dayanışma gecesi düzenleniyor

Flormar işçileri ile dayanışma gecesi düzenleniyor
Tarih: 21.10.2018 - 13:22
Kategori: Sendika

Sendikalı oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan ve 150 gündür haklarını arayan Flormar işçileri için Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ile Nazım Hikmet Kültür Merkezi ortaklaşa 'Dayanışma Gecesi' düzenliyor.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi, sendikalı oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan ve 150 gündür hakları için direnen Flormar işçileri için Dayanışma Gecesi düzenliyor. 

“Flormar İşçileri ile Dayanışma Gecesi” 23 Ekim Salı akşamı saat 19.00’da Gebze’deki Çırağan Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi'nden yapılan açıklamada “Flormar işvereninin işçilerin anayasal haklarını hiçe sayan, sendika fabrikaya girmesin diye hukuksuzluğu göze alarak geri adım atmamıştır. Şirket yönetimi kaybettiği bir işe iade davasından bile ders çıkarmamış olarak yaşadığı ağır prestij kaybına direniyor” denilerek, 23 Ekim'de yapılacak dayanışma gecesine tüm fabrika çalışanları, işçi sınıfı ve duyarlı vatandaşlar, sanatçılar ve aydınlar davet edildi.
 
Geceye; Dilan Aydın, Emin İgüs, Ender Yiğit, Enver Aysever, Kerem Aktan, Levent Ülgen, Nejat Yavaşoğulları, Orhan Aydın, Serap Yağız, Ufuk Karakoç ve Yapıcılar Müzik Grubu da katılacak.
 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları