loading
close
SON DAKİKALAR

Fransa, Almanya'yı 2-1 mağlup etti

Fransa, Almanya'yı 2-1 mağlup etti
Tarih: 17.10.2018 - 13:29
Kategori: Spor

Fransa, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesinde Almanya'yı 2-1 mağlup etti ve namağlup liderliğini sürdürdü! Son dünya şampiyonunu galibiyete taşıyan goller Antoine Griezmann'dan geldi! Almanya ise 14. dakikada 1-0 öne geçtiği mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı

Didier Deschamps yönetiminde EURO 2016'da final oynayan, 2018 Dünya Kupası'nda ise mutlu sona ulaşan Fransa, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'taki 3. maçında Joachim Löw'ün çalıştırdığı Almanya'yı konuk etti.

Milorad Razic'in yönettiği mücadelede gol perdesi erken açıldı. Maçta dakikalar 14'ü gösterirken Almanya penaltı kazandı. Topun başına geçen Toni Kroos attığı golle Almanya'yı 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

Fransa, ikinci yarıya hızlı başladı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Atletico Madridli yıldızlar, skoru 1-1'e getirdi! Lucas Hernandez'in pasında topla buluşan Antoine Griezmann, Neuer'i mağlup ederek eşitliği sağladı.

Mücadelede 80. dakika oynanırken Razic bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun başına geçen isim ise Fransa'dan Antoine Griezmann oldu. Fransız yıldız hata yapmadı ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fransa sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı ve puanını 7'ye yükseltti. Bir önceki maçta Hollanda'ya 3-0'lık skorla kaybeden Almanya ise haftayı 1 puanla son sırada kapattı. Gruptaki diğer takım olan Hollanda'nın 3 puanı bulunuyor.

ÇANLAR LÖW İÇİN ÇALIYOR!

Son beş maçında sadece İsveç'i yenebilen Almanya, diğer üç karşılaşmada mağlup olurken bir mücadelede ise sahadan beraberlikle ayrıldı. 2018 Dünya Kupası'nda Meksika ve Güney Kore'ye kaybeden Panzerler, Fransa ile berabere kaldıktan sonra Hollanda'ya 3-0'lık skorla yenilmişti. 

Kaynak : Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları