loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Benfica’ya 2-1 yenildi

Galatasaray, Benfica’ya 2-1 yenildi
Tarih: 15.02.2019 - 09:03
Kategori: Spor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi maçında kendi sahasında Benfica’ya 2-1 yenildi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk ayağında Portekiz ekibi SL Benfica’yı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde konuk etti.

Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

TERİM: İŞİMİZ ÇOK ZOR

Maçtan sonra açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Penaltı tabii ki oyunumuza etki etti. O ana kadar iyi giden bir oyun vardı. Çok da sert bir top, biz de baktık ancak maalesef hakemin kararı böyle oldu. Bize yüzde yüz etki etti, o ana kadar pozisyonlarımız da vardı. Devre sonuna kadar toparlar gibi olduk. İkinci yarıya iyi başladık, golü de bulduk. Sonrasında ikinci golü bulabilmek için daha da tempomuzu arttırdık fakat travma yaratacak bir başka gol yedik. Buralarda da bu hatalardan böyle gol yerseniz altından kalkmak zor oluyor açıkçası. Oyuncularımızla daha konuşamadım, yarın konuşacağım ancak düşüncem odur ki bizim üzerimizde kötü etki yaptı. Bunun altından da kalkamadık. Pozisyona yakın anlar oldu fakat net değildi. İyi oynadığımız, doğru oynadığımız anlarda yediğimiz umulmadık goller bizi geriye götürdü" dedi.

"Açıkçası işimiz çok zor" diyen Terim, şunları söyledi:

"Benfica’nın iyi bir takım olduğunu ve işimizin kolay olmadığını daha evvel de söylemiştim. Şimdi düşüneceğimiz ilk şey Kasımpaşa maçı. Ondan sonra Benfica maçına konsantre olacağız. Elimizden geleni yapacağız, futbolda bitmeden ümidi kaybetmek yok. Kolay mı? Hayır, çok zor ama her şeyi deneyeceğiz.”

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi

HAKEMLER: Jesus Gil Manzano, Roberto Alonso, Diego Barber Sevilla, Ridardo De Burges, Santiago Jaime Latre, Juan Yuste

GALATASARAY: Muslera, Nagatomo, Luyindama, Marcao, Linnes (Mariano 73’), Fernando, Ndiaye (Sinan 73’), Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

SL BENFICA: Vlachodimos, Corchia, Ruben Dias, Ferreira, Ribeiro, Salvio (Appelt 47’), Fernandes (Samaris 87’), Florentino, Cervi (Krovinovic 81’), Felix, Seferovic

GOLLER: Salvio (27’), Luyindama (54’), Seferovic (64’)

SARI KARTLAR: Fernando (40’), Gedson (41’), Ndiaye (50’) Appelt (53’), Nagatomo (70’)

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları