loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi
Tarih: 28.11.2014 - 21:56
Kategori: Spor

Dürüst teknik direktörlük konusunda ise Hamza Hamzaoğlu ile de prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti.

Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi. Florya Metin Oktay Tesisleri önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Prandelli ile yolların ayrıldığını ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağını açıkladı. Dürüst, hurriyet.com.tr'nin sabah erken saatlerde açıkladığı Hamza Hamzaoğlu haberini de doğrulayarak, "Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına vardık" dedi. Tecrübeli yönetici ayrıca yarın oynanacak Gaziantepspor-Galatasaray karşılaşmasında takımın başında Claudio Taffarel'in olacağını da açıkladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık 4 saat süren toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin sözleşmesini fesih ettiklerini söyledi. Dürüst teknik direktörlük konusunda ise Hamza Hamzaoğlu ile de prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti.

Ali Dürüst, Galatasaray'ın, spor toto süper lig'de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maça kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde çıkacağını da kaydetti.

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesinin fesh edildiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları