loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray karşısında yenilen Başakşehir'in oyuncusu Arda Turan maç sonrası konuştu: İnsanlar için değil Allah için yaşıyorum

Galatasaray karşısında yenilen Başakşehir'in oyuncusu Arda Turan maç sonrası konuştu: İnsanlar için değil Allah için yaşıyorum
Tarih: 16.04.2018 - 09:33
Kategori: Spor

Arda Turan, Galatasaray-Başakşehir maçının devre arasında hakeme “Benimle konuşurken yüzüme bakacaksın. Önce insan olacaksın” diye bağırdı. O sırada orada bulunan Hasan Şaş, “Efendi ol, ayıp” karşılığını verince tansiyon yükseldi.

Hem Arda Turan hem de Emre Belözoğlu’nun eski takımlarına karşı oynayacak olmaları, mücadelenin tansiyonunu daha başlamadan yükseltmişti.

Maçın başında Donk’un yaptığı faul sonrası Emre ve Arda yerde kalırken, faul bekleyen Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’e yönelik itirazlarını ilk devre boyunca sürdürdü.

Emre, 45’te itiraz nedeniyle sarı kart görürken; devre arasında soyunma odasına koridorlarında bu kez Arda Turan, hakeme çıkıştı.

DEVREDE SARI GÖRDÜ

Oldukça sinirli olduğu öğrenilen futbolcunun hakem Meler’e “Benimle konuşurken yüzüme bakacaksın. Bana bakarak konuşacaksın. Önce insan olacaksın” diye bağırdığı öğrenildi

O sırada orada bulunan ve Arda’nın sözlerini duyan Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş, adeta çılgına döndü.

Arda’ya çıkışan Şaş, “Efendi ol, ayıp” diye bağırdı. Araya giren Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Abdurrahim Albayrak hem Arda’yı hem de Hasan Şaş’ı sakinleştirdi.

Arda, bu hareketlerinin ardından sarı kart gördü.

Gergin geçen maçta iki takım futbolcuları sık sık karşı karşıya geldi. İlk yarının ortalarında Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu ile Belhanda arasında kısa süreli bir sürtüşme yaşandı.

Ardından yine bu bölümde Muslera ile Epureanu, gerginlik yaşarken; Galatasaray’ın stoperi Serdar Aziz, maç sonrası, “Hadi gelin. İçeride görüşelim” diyerek Başakşehirli futbolculara seslendi.

Serdar’ı hocası Fatih Terim sakinleştirdi.

EMRE: YAZ BUNU, YAZ

Öte yandan Adebayor’a yapılan harekete faul çalınmadığı gerekçesiyle itirazlarda bulunan Emre sarı kart gördü.

Sinirlenen Emre, bu sırada küfürler edilmesi üzerine “Yaz bunu, yaz” şeklinde adeta temsilciye mesaj gönderdi!

DONK İKİSİNİ YERE YIKTI

Maçın başında Ryan Donk’un peş peşe yaptığı iki sert hareketle Arda ve Emre yerde kaldı. Hakem “devam” derken, tribünler acı içinde kıvranan iki oyuncuya tepkilerini sürdürdü.

Bu sırada yerde ayağını tutan Emre’nin, taraftarlara doğru başını sallaması dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar topu dışarı atmazken, hakem Halil Umut Meler futbolcuların kalkmadığını görünce oyunu durdurdu.

Arda ve Emre, hakeme kart itirazı yaparken; Meler, Donk’u uyarmakla yetindi.

ARDA TURAN: CANLARI SAĞ OLSUN

Duygusal anlamda yoğun bir maç yaşayan Arda Turan, maçın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği tepkiye değindi.

Turan şu ifadeleri kullandı: “Canları sağ olsun. Burası benim yuvam. İstedikleri gibi ıslıklayabilirler. Sonuçta Allah biliyor, insanlar için değil Allah için yaşıyorum. Bir gün gerçekler ortaya çıkar. Bazı şeyler bizde mezara kadar gider. Problem yok. Hiç üzülmedim.”

Arda, Fatih Terim hakkındaki soruyu ise “Herhangi bir polemiğe girecek bir şey demek istemiyorum. Görseydim selam da verirdim” şeklinde yanıtladı.

Kaynak : Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları