loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maça Terim'siz çıkıyor

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maça Terim'siz çıkıyor
Tarih: 23.11.2018 - 17:55
Kategori: Spor

Galatasaray, bugün Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş, futbolcular Ndiaye, Rodrigues, Donk ile sakatlıkları bulunan Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba, karşılaşmada görev alamayacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 13. haftasında Konyaspor’u konuk edecek.

Türk Telekom Stadyumu’nda 23 Kasım Cuma günü oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılık görevlerini Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serkan Çınar görev yapacak.

Galatasaray, Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyete sahip konuk ekip ise 17 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

Galatasaray, Atiker Konyaspor’a karşı Süper Lig’de oynadığı 34 maçın 27’sini kazanırken, 5’inde berabere kalıp sadece ikisinde mağlup oldu.

Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Ryan Donk, Atiker Konyaspor maçında görev yapamayacak. Sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve ameliyat edilen Emre Akbaba da karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili; Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin lira, Teknik direktör Fatih Terim'e toplam 10 maç ve 79 bin lira, yardımcı antrenör Hasan Şaş'a 8 maç ve 20 bin 800 lira, sarı-kırmızılı futbolcu Badou Ndiaye'ye de 5 maç ve 13 bin lira para cezası vermişti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları