loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti
Tarih: 19.09.2018 - 09:02
Kategori: Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 3-0 kazanarak Devler Arenası’na 3 puanla başladı.

Karşılaşma hızlı başlayan Galatasaray, Garry Rodrigues'in golüyle 9. dakikada 1-0 öne geçti. Sol kanattan aldığı topla ceza sahasına yakın bir noktaya gelen ve hafif çaprazdan şutunu çeken Rodrigues'in vuruşunda kaleci Guilherme'nin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve takım 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Sarı kırmızılılar ikinci golü Eren Derdiyok ile buldu. 67. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Emre Akbaba ve Eren Derdiyok geçerken, atışı kullanan Eren'in vuruşunda top direk dibinden yerden sekerek ağlarla buluştu ve skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarıda 42. dakikadan sarı kartı bulunan Badou Ndiaye, hızlı gelişen Lokomotiv Moskova hücumunu durdurmak isterken ikinci sarı kartı gördü ve 87. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın hakemi Rocchi karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında Henry Onyekuru'nun getirdiği topla buluşan Emre Akbaba şık çalımlarla ilerlerken ceza sahası içinde yerde kaldı ve İtalyan hakem penaltı noktasını gösterdi. 90+3’te kazanılan penaltıyı Selçuk İnan gole çevirdi ve mücadele Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Grubun diğer maçında Schalke ile Porto 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray ilk hafta sonunda kazandığı 3 puanla grup lideri oldu.

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi

HAKEMLER: Gianluca Rocchi, Mauro Tonolini, Filippo Meli, Luca Banti, Massimiliano İrrati, Matteo Passeri

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk, Serdar, Nagatomo, Emre, Belhanda (Maicon 73), Fernando, Ndiaye, Rodrigues (Selcuk 90), Eren (Onyekuru 82)

LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Ignatjev (Eder 69), Corluka, Howedes, Kvirkvelia, Idowu, Aleksey M. (Anton M. 86), Krychowiak, Denisov, Fernandes, Farfan

GOLLER: Garry Rodrigues, Eren Derdiyok, Selçuk İnan (P)

SARI KARTLAR: Fernando, Ndiaye / Corluka, Idowu, Denisov, Guilherme

KIRMIZI KART: Ndiaye

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları