loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk ediyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk ediyor
Tarih: 18.09.2018 - 12:23
Kategori: Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

18 Eylül Salı günü saat 22:00’da başlayacak olan mücadeleyi İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi’nin yardımcıları Mauro Tonolini ve Filippo Meli olarak açıklanırken, Luca Banti ve Massimiliano İrrati ilave yardımcı hakemler olacak. Maçta 4. hakemliği ise Matteo Passeri yapacak.

Lokomotiv Moskova maçı ile Şampiyonlar Ligi’nde 105. maçına çıkacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar 27 galibiyet, 26 beraberlik ve 51 mağlubiyet elde etti.

Daha önce 3 kez Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvasında yer alan rakip takım ise 2001-2002 sezonunda ilk grup aşaması, 2002-2003 sezonunda ikinci grup aşamasında veda etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi derecesini 2003-2004 sezonunda son 16 turuna çıkarak elde eden Lokomotiv Moskova, 2003-2004 sezonunun ardından 14 yıl sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Rus temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda toplamda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Lokomotiv Moskova, bu maçlarda 26 gol atarken, kalesinde ise 35 gol gördü.

Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörlüğünü takımın tarihine damga vuran Rus teknik adam Yuri Semin yapıyor. Lokomotiv Moskova, tarihindeki 3 Rusya Premier Lig şampiyonluğu ve 2 Rusya Süper Kupa şampiyonluğunu Semin yönetiminde kazanırken Moskova temsilcisi tarihindeki 7 Rusya Kupası zaferinin 5'ini de Semin'in teknik direktörlüğü döneminde yaşadı. Semin yönetimindeki Lokomotiv Moskova, geçen sezon Rusya liginde mutlu sona ulaştı ve 14 yıl aradan sonra şampiyon oldu.

Öte yandan cezası bulunan Smolov, Galatasaray'a karşı ilk maçta forma giyemeyecek.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları