loading
close
SON DAKİKALAR

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş
Tarih: 28.10.2016 - 23:06
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı...

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Gençlerbirliği, 27. dakikada Serdar Gürler ile öne geçti. Beşiktaş, 51. dakikada Talisca ile beraberliği yakalarken, 73'te Quaresma ve 88'de Cenk Tosun'un şutları direkte patladı. Bu sonucun ardından Beşiktaş 21, Gençlerbirliği ise 11 puana yükseldi.

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Alper Ulusoy, Volkan Narinç, İbrahim Bozbey
Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Palitsevich, Uğur Çiftçi, Selçuk Şahin, Landel, Serdar Gürler (Dk. 90+2 Kulusic), Aydın Karabulut (Dk. 76 Khalili), İrfan Can Kahveci (Dk. 89 Rantie), Muric
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül (Dk. 87 Beck), Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay Arslan, Necip Uysal (Dk. 16 Rhodolfo), Quaresma, Olcay Şahan (Dk. 46 Aboubakar), Talisca, Cenk Tosun
Goller: Dk. 27 Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Dk. 51 Talisca (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 29 Tosic, Dk. 67 Gökhan Gönül (Beşiktaş), Dk. 70 İrfan Can Kahveci, Dk. 90 Palitsevich, Dk. 90+2 Selçuk Şahin (Gençlerbirliği)

MAÇTAN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
Dakika 27: Beşiktaş'ta kaleci Fabri ceza sahası dışına açıldı ve Rhodolfo ile çarpıştı. Serdar Gürler, önünde kalan topu düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-0.
Dakika 51: Quaresma sol kanattan ortaladı. Arka direkte Talisca kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 1-1.
Dakika 73: Ricardo Quaresma'nın köşe vuruşunda rakibin müdahalesiyle kaleye yönelen top direkten döndü.
Dakika 88: Beşiktaş yine direğe takıldı. Ceza sahasına yapılan ortada Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı. Top direkten döndü.

MAÇTAN NOTLAR:

ÜZÜLMEZ'DEN 4 DEĞİŞİKLİK
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, geçen hafta 2-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçının kadrosunda 4 değişiklik yaptı. Başkent ekibinde soğuk algınlığı geçiren Rumen golcü Bogdan Stancu maç kadrosunda yer almadı. İbrahim Üzülmez, son maça göre Ante Kulusic'in yerine Palitsevich'e, Khalili'nin yerine Landel'e, Stancu'nun yerine Muric'e, Rante'nin yerine de Aydın Karabulut'a görev verdi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN YOĞUN İLGİ
Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Beşiktaşlı taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. Ev sahibi takım taraftarı ise maraton tribününü büyük ölçüde doldururken, diğer tribünler boş kaldı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 YÖNETİCİ GELDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu Gençlerbirliği maçına gelemediler. Yönetici Emre Kocadağ'ın düğünü nedeniyle İstanbul'da kaldılar. Gençlerbirliği karşılaşmasını Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları, Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Mican izledi. Maç öncesi Başkent Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Cenk Güryel ve Tunç Zilelioğlu siyah beyazlı oyunculara çiçek verdi.

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş / MAÇIN ÖZETİTOSIC KART CEZALISI OLDU
Beşiktaşlı Tosic, 29. dakikada rakibine yaptığı hareket sonucunda sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü (üstte). Tecrübeli futbolcu gelecek hafta Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

FİŞŞEK TİŞÖRTÜ İLE ÇIKTILAR
Beşiktaşlı futbolcular maç öncesi ısınma hareketleri yapmak için çıktığı sahada sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin'in lakabı olan Fişşek yazılı tişörtle çıkmaları dikkat çekti. Caner Erkin'i unutmadıklarını belirten futbolcular toplu halde arkadaşlarına destek pozu verdiler.

2 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Karşılaşma için yoğun güvenlik önlemi alındı. Stat ve çevresinde yaklaşık 2 bin güvenlik görevlisi görev alırken, taraftarlar güvenlik noktalarından geçerek stada girdi. Taraftarlar, sırt çantasıyla stada alınmadı. Gençlerbirliği Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, mağduriyet yaşamamaları için taraftarlar sırt çantası, el çantası, valiz ve poşetle maça gelmemeleri konusunda uyarılmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları