loading
close
SON DAKİKALAR

Gençlerden Trakya Fest’e yoğun ilgi

Gençlerden Trakya Fest’e yoğun ilgi
Tarih: 24.07.2018 - 16:03
Kategori: Kültür & Sanat

Geçtiğimiz yıl Trakya bölgesinde ilk kez gerçekleşen ve bu yıl 19-22 Temmuz tarihleri arasında 4 gün boyunca Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı’nda düzenlenen “Trakya Fest”, 40.000 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Trakya’da ilk kez geçtiğimiz yıl 3 günlük bir programla gerçekleştirilen “Trakya Fest”, bu yıl 19 Temmuz Perşembe günü Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı’nda gençler ve ailelerinin yoğun ilgisi ile başladı. #BirlikteGüzel sloganı ile hayata geçen “Trakya Fest” kapsamında, 36 sanatçı ve grup sahne aldı.

Ağırlıklı olarak rock müzik gruplarının sahne aldığı festival kapsamında Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi, Mor ve Ötesi, Feridun Düzağaç ve Aylin Aslım gibi Türkçe rock müziğin köklü isimlerinin yanı sıra, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Dolu Kadehi Ters Tut gibi yeni nesil gruplar da sahne aldı. Yüksek Sadakat, Seksendört, Emre Aydın ve Can Bonomo’nun da yer aldığı festivale katılan izleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

“Trakya Fest” Gökhan Türkmen, Kalben, Suzan Kardeş ve Ahmet Aslan gibi farklı tarzlarda müziklere imza atan sanatçılara da ev sahipliği yaparken, ilk üç gecenin kapanışı ise Cartel grubundan tanınan Kabus Kerim, Gazapizm ve Bedük konserleri ile gerçekleştirildi.

Günlük katılımın yanı sıra, kamp alanında konaklayarak 4 gün boyunca sahne alan sanatçıları görme imkânı da sağlayan “Trakya Fest”e toplam 40.000 kişi katıldı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları