loading
close
SON DAKİKALAR

Gökyüzü Hareketleri

Gökyüzü Hareketleri
Tarih: 12.02.2012 - 18:34
Kategori: Astroloji

Gökyüzünün Genel Analizi

Pazartesi günü büyümeye devam eden Ay, öğle saatlerinde Dolunay konumuna gelecek. Sabahın erken saatlerinden itibaren büyümek, gelişmek ve geliştirmek istediğiniz ne varsa bunlarla ilgili çalışmalar yapmak için uygun bir gün. 

Hayal gücünün, sezgilerin ve yaratıcılığın yükseldiği gün içinde sanatsal faaliyetlerde bulunabilir, önceden başladığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Daha önce meydana gelmiş olaylarla ilgili, görünenin altında çok farklı gerçekler olduğu farkına varılabilir. Sezgiler artabilir. Yakıcı duygulara hâkim olmak gerekebilir. 

Ay, gün içinde Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Hayal gücü gerektiren konularla ilgili çalışmalar yapmak için uygun fırsatlar çıkabilir. Hayal gibi gözüken projeler gerçeğe dönüşebilir. Daha önce çok fazla önemsenen konuların gözden düşmesi ve farklı isteklerin uyanmasıyla birlikte yeni arayışların gündeme gelmesi de mümkün. 

Salı günü Koç Burcunda dolaşan Ay, yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular uyandıracak. Ancak şu ara yeni bir girişimde bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Çünkü küçülmeye başlayan ay, yeni başlanacak işlerde gelişmeyi yavaşlatabilir. Üstelik Başak Burcunda dolaşan Venüs, tedbirli ve gerçekçi olmaya zorluyor. Böyle bir dönemde atılım yapmak, zorluklar getirebilir. Büyümesi gereken işler yavaşlayabilir. 

Öğleden sonra, Koç burcundaki Ay, Uranüs'ü tetikliyor ve sürprizlerin açığa çıkacağını işaret ediyor. Aslında gökyüzünün konumu yaratıcılığın keşfedileceği ve bilinçaltının yönlendirmesiyle farklı yönlerin ortaya konabileceğini işaret ediyor. Aynı zamanda saklı kalmış duygular ve olaylarda açığa çıkabilir. Sarsıcı durumlar olabileceği gibi keşifler ve yaratıcı çalışmalar da yapılabilir. 

Akşama doğru Pluto'yu tetikleyen Ay, gerçek amaçların gizlenerek başkalarını kontrol etme arzusunun artacağını işaret ediyor. Bu etki altında başkalarının üstünde baskı kurma ve gücünü kötüye kullanma gibi durumlar ortaya çıkabilir. 

Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Ay-Satürn arasında meydana gelen etkileşim baskı duygusu uyandıracak gelişmeleri işaret ediyor. Özellikle ilişkiler konusunda alışkanlıkları değiştirmeye zorlayan olaylar yaşanabilir. Şimdiye kadar bastırılmış veya baskı altına alınmış duygular sert bir biçimde açığa çıkabilir. Güven duygusu azalabilir, sabırsızlık ve tahammülsüzlük yüzünden çatışmalar meydana gelebilir. Ortaya çıkan zorlayıcı durumların sevgi ve anlayışla çözümlenmesi mümkün.

Perşembe günü Venüs burç değiştirecek ve yöneticisi olduğu Terazi Burcuna girecek. Uyum, ahenk, denge ve adalet arzusunun artmasıyla birlikte ilişkiler önem kazanıyor. 

Güzel yerlerde bulunmak, güzel yemekler ve güzel insanlarla birlikte olma ihtiyacının ortaya çıkması, ilişkilerin de güzel ve uyumlu olmasını sağlayacak. Fakat akşama doğru Mars- Ay arasında yaşanacak gerilimli etki cesareti arttırırken, sabırsızlık yüzünden çıkabilecek sorunlara da işaret ediyor. Öfkeli ve tahammülsüz duygular yüzünden istenmeyen durumlarla karşılaşılabilir. Bugün olaylar karşısında duygularınızı kontrol etmeye özen göstermelisiniz. 

Cuma günü, Boğa burcunda ilerleyen Ay, gün boyunca güven ve huzur arayışının etkili olacağı gelişmeleri işaret ederken, akşam saatlerinde meydana gelen Ay ve Jüpiter kavuşumu finans, emlak ve kıymetli şeyler konusunda büyüme vaat ediyor. Bugün inançlar ve felsefeler konusunda gelişmeler yaşanabilir, yabancılardan destekler gelebilir. 

Cumartesi günü, tedbir ve güven ihtiyacının yüksek olacağı bir gün. Güzellik, rahatlık, konfor ihtiyacı ön plana çıkabilir fakat finansal konulara da dikkat edilmesi gerekebilir. Eşle ya da ortakla bağlantılı sıra dışı gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerde beklenmedik girişimler söz konusu olabilir ve kutuplaşmalar oluşabilir. 

Pazar günü İkizler burcunda hareket eden Ay, oldukça hareketli gelişmeleri ve kısa yolculuklar yapılabileceğini işaret ediyor. Çok çeşitli ve farklı duyguların bir arada bulunduğu ve değişen duruma göre duyguların hemen değişiklik gösterebileceği bir gündeyiz. 

Ay'ın akşamüstü Uranüs'ü tetiklemesiyle birlikte günün hareketliliği daha da artacak. Bilinçaltının derinliklerinden farklı duyguların yükselmesine neden olacağı gibi duygusal patlamalara da neden olabilir. Bu etkiyle, güvenlikle ve korumayla bağlantılı konulara dikkat edilmesi gerekebilir. 

Akşam saatlerinde Ay-Venüs uyumlu açısı ise ilişkileri güçlendirmek ve ortaklaşa çalışmalar yapmak için uygun zamanları işaret ediyor. Bu arada önceden yapılmış gizli anlaşmalar veya herkesten gizlenmiş ilişkiler ortaya çıkabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları