loading
close
SON DAKİKALAR

GS - FB derbisinde yoğun güvenlik önlemleri

GS - FB derbisinde yoğun güvenlik önlemleri
Tarih: 26.05.2016 - 18:50
Kategori: Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Antalya Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu akşam saat 21.15'de başlayacak Ziraat Türkiye Kupası final maçında statta 1000 polis, 600 de özel güvenlik personeli görev yapacak. Derbiye saatler kala iki takım taraftarı stat çevresine gelerek maçı beklemeye başladı. Stat çevresinde 3 kademeli güvenlik önlemi alan polis, taraftarı arama noktalarından geçirerek alana aldı.

Polis ilk olarak dış bariyerde bilet ve üst araması yaptı. Biletsiz seyirci stat çevresindeki güvenli alana alınmadı. 2'nci güvenlik bariyerinden de üst araması yapılarak stat çevresine gelen taraftar turnikelerden giriş yaptı.

Stat çevresinde oluşturulan alana araç girişi yasaklandı. Stada yakın sokaklardaki park halindeki sahibi bulunamayan otomobiller de çekiciyle kaldırıldı. Polis, statta ve çevresinde köpeklerle bomba araması da yaptı.

Stadyuma Fenerbahçe taraftarının güney tarafından, Galatasaraylıların da kuzey bölümünden girişine izin verildi. Stat çevresindeki bariyerler arasında oluşturulan güvenli alanda iki takım taraftarının karşılaşmasıyla oluşabilecek olumsuzlukları engellemek için çevik kuvvet polisi önlem aldı. Polis, maçı birlikte izlemeye gelen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına sık sık uyarıda bulunarak, kendi takımlarına ayrılan bölüme geçmelerini istedi.

DHA 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları