loading
close
SON DAKİKALAR

Gül'den yeni parti açıklaması

Gül'den yeni parti açıklaması
Tarih: 19.09.2014 - 15:47
Kategori: Siyaset

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeni parti kurup başına geçeceği iddialarını "Yeni parti asla yok" diyerek yalanladı...

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere memleketi Kayseri’ye gitti. Kayseri’ye 3 gün sürecek ziyarette bulunacak Gül’ü havalimanında protokolün yanı sıra çok sayıda hemşehrisi çiçeklerle karşıladı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin tamamlanmasının ardından ilk kez memleketi Kayseri'ye geldi.
Özel uçakla Erkilet Havalimanına gelen Gül'ü, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gül'ün kardeşi Macit Gül, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, bağımsız milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden, AK Parti eski il Başkanı Ömer Dengiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bir grup vatandaş karşıladı.
Gül'ün VIP kapısından çıkışı sırasında davul, zurnanın yanı sıra "Memleketim" şarkısı çalındı. Ellerinde Gül'ün fotoğrafları, bayrak ve gül bulunan vatandaşlar "Güzelliklerin öncüsü büyüğümüz şehrinize hoş geldiniz" yazılı pankart açıp " Türkiye 'nin gururu" sloganları atarak, sevgi gösterisinde bulundu. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşmaya çalışan Gül, verilen gülleri de geri çevirmedi.


YENİ PARTİ İDDİASINA YALANLAMA
Bu arada Abdullah Gül yeni aprti kuracağı yönündeki iddialara da cevap verdi. Bu arada Gül, yaptığı açıklamada, "Yeni parti asla yok. Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize yardımcı olacağım" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları