loading
close
SON DAKİKALAR

Gülen destek veren ülkeyi açıkladı: Ülkenin önde gelenlerinden birinin hanımı...

Gülen destek veren ülkeyi açıkladı: Ülkenin önde gelenlerinden birinin hanımı...
Tarih: 20.02.2018 - 08:57
Kategori: Gündem

Fethullah Gülen, Türkiye'ye getirilecek olan bir Cemaat firarisinin "o ülkenin önde gelenlerinden birinin hanımının devreye girmesi sayesinde kurtulduğunu" söyledi.

ABD'de bulunan ve hakkında yakalama kararı bulunan Fethullah Gülen, bir Cemaat firarisinin bir ülkenin desteğiyle kurtulduğunu ancak bazı ülkelerin Cemaatçileri teslim ettiğini açıkladı.

Gülen'in "herkul.org" adlı sitede yer alan açıklamasına göre, yanına gelen bir Cemaatçi nasıl kurtulduğunu açıkladı.

soL'da yer alan habere göre; Gülen, "O arkadaşı da kaçırıyorlar, fakat o ülkenin insanlarından, önde gelenlerinden birinin hanımı devreye giriyor, kontrol altına alıyor, sonra başka bir yere uçağa bindirip gönderiyor. Orayı demede bir beis görmüyorum: Dubai’ye gönderiliyor" dedi.

Gülen'in anlatımında bazı ülkelerin Cemaatçileri teslim ettiği anlaşılıyor:

“Orada başından geçenleri anlattı, beni de ağlattı: ‘Beni ayırıyorlardı…’ dedi. Almışlar kontrol altına… Birkaç yerde olduğu gibi, uçağa gizli bindiriyor, Türkiye’ye gönderiyor, içeriye aldırıyor ve tazyike maruz bırakıyorlar. İnsan kaçırma… ‘Haramîlik’ denir buna. Ali Baba’nın eşkıyası, bunu yapmamıştır. O arkadaşı da kaçırıyorlar, fakat o ülkenin insanlarından, önde gelenlerinden birinin hanımı devreye giriyor, kontrol altına alıyor, sonra başka bir yere uçağa bindirip gönderiyor. Orayı demede bir beis görmüyorum: Dubai’ye gönderiliyor. Dubai’den de buraya geliyor: ‘Kurtulmama vesile olan şahıs bana dedi ki ayrılırken: ‘Ayrılın buradan! Yoksa sizi yine kaçırırlar!’ Çok ağladım, ‘Ne olur, hizmet ettiğim bu yerden beni ayırmayın!’ diye, ‘Burada hep kalmak istiyorum!’ dedim. Ama dediler ki, ‘Güven veremiyoruz size; bu adamlar, yine aynı kötülüğü yapar!’ -Endonezya’da olduğu gibi, Pakistan’da olduğu gibi, Fas’ta, Tunus’ta, Cezayir’de olduğu gibi.- ‘Tutar, eşkıyaya teslim ederler sizi! Eşkıyanın da ne yapacağı belli değil!..’ dediler. Çünkü zindanlarda ölen insanların sayısı belli değil. İşkenceden aklını kaybedenlerin sayısı belli değil. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları