loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 29.08.2016 - 10:14
Kategori: Astroloji

29 Ağustos - 4 Eylül haftası Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacak... Merkür geri hareketine başladı... Hepimizi hızlı bir hafta bekliyor...

29 Ağustos - 4 Eylül haftası Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacak... Merkür geri hareketine başladı... Hepimizi hızlı bir hafta bekliyor...

Koç


Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Yedikleriniz dokunabilir ve bağırsaklarınızın bozulması ile doktor yolunu tutabilirsiniz. Bazı akrabalarınız size bu hafta ilginç tekliflerle gelebilirler. Onların sayesinde maddi kazancınızı arttıracağınız gibi dargın olduğunuz bir akrabanızla da barışmanız için arabululuculuğa da kalkabilirler. Bu durum yüzünden iki arada, bir derede kalabilirsiniz. Çünkü geçmiş yıllarda sizi çok yıpratan, arkanızdan işler çeviren akrabanızla sizi savunmak adına dargın olan diğer aile fertleriniz bu olaya hiç sıcak bakmayacak. Dolayısı ile çok düşünmeniz gereken bir konu olacak. Affetmek büyüklükde olsa aynı kişinin ilerleyen süreçlerde yeniden size karşı kötülük yapmak adına atağa geçmeyeceğinden emin olamazsınız.

Boğa 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Sizin için oldukça güzel geçecek bir hafta olacak. Bu hafta başlangıç yapacağınız her konunun önünüzdeki yıllarda da devam edeceğini bilmelisiniz. Şans sizden yana olacak. Geçmiş yıllarda kaçırdığınız tüm fırsatlar, aşkta dahil olmak üzere yeniden karşınıza çıkacak. Hiç bir gezegenden olumsuz açı almadığınız nadir zamanlardan birini yaşıyorsunuz. Hayallerinize odaklanın, yapmanız gerekeni yapın ve bekleyin. Endişe etmenize gerek yok. Beden ve psikolojik sağlığınız da hızla iyileşiyor. Uzun süreli tedaviyi gerektiren sağlık sorunlarınızda da adeta doktor ayağınıza gelecek. Aşk, aile ve maddi konular bir arada uzun süre sonra yolunda gidecek. Eski partnerlerinizle de iletişim içinde olacaksınız fakat ani kararlar vermeyin.

İkizler

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi ihmal etmeniz nedeni ile aniden hastalanabilirsiniz. Bu hafta herşey ve herkes üstünüze geliyor gibi hissedeceksiniz. Agresif ve gergin hisler içinde etrafınıza çok sevimli görünmeyeceksiniz. İşini iyi yapmadığını düşündüğünüz bazı iş arkadaşlarınızla sözlü tartışmalar içinde oldukça kırıcı davranabilirsiniz. Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenemiyorsunuz. Herkesin algılama ve çalışma tarzının birbirinden farklı olduğunu artık anlamalısınız. Evinizde de aksilikler ve eşyaların bozulması gibi konular can sıkıcı olabilir. Uzak ülkelerde yaşayan bir yakınınızın aniden gelmesi ile hafta sonuna doğru sevinecek ve dertlerinizi bir kenara bırakarak onunla geçireceğiniz güzel anlara odaklanacaksınız.

Yengeç 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Çevre ilişkileriniz gelişecek. Artık kabuğunuzdan çıkmaya başladınız. Kendiniz için bir şeyler yapma zamanı başlıyor. Yıllardır kendinizi unuttunuz ve başkaları için yaşadınız. Onlara ait sorunlarla meşgul olurken kendi hayatınızı ihmal ettiğiniz gibi işinize ve eğitime dair eksiklerinize de odaklanamadınız. Geçmişde sorunlarını hallettiğiniz, elinden tuttuğunuz değer verdiğiniz o kişiler egolarını besleyerek karşınıza geçtiler ve sizi hayal kırıklıklarına uğrattılar. Onlara vereceğiniz tek ceza hayatınıza odaklanmanız olacaktır. Onları görmezden gelin, negatif sözleri ile enerjinizi düşürmelerine izin vermeyin. Uzak durmaya çalışın, bir süre sonra sizin kıymetinizi anlayıp kapınıza gelebilirler. Fakat siz hiç bir şeyi unutmayacağınız için onlara yeni bir şans vermeyeceksiniz.

Aslan 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Maddi anlamda oldukça güzel bir hafta geçireceksiniz. Umudu kestiğiniz paralar gelebilir. Iş hayatınızda atılımlar yapabilirsiniz. Çok zor yıllardan geçtiniz ve gücünüzü kaybettiğiniz kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarınız oldu. Üzerinizdeki halsizliği ve ümitsizliği bir kenara bırakın. Doğuştan var olan gücünüzü toplayın ve kendinizi işlerinize vermeye çalışın. Aşk ve evliliğiniz konusunda hala tam bir birlik sağlayamadınız. Var olan ilişkinizdeki sorunları sıfırlayamıyorsunuz. Verdiğiniz bazı sözleri tutmamanız yüzünden partneriniz aniden sert tavırları ile karşınıza geçebilir. Partnerinizin ailesi sizin yanınızda olacak. Sizi korumaya alacak ve karşılığında eşinizle dargın olmayı dahi göze alarak onun hatalarını yüzüne vuracaklar.

Başak 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Burcunuzda gerçekelşecek olan güçlü gezegen transitleri sayesinde güçlenmeye başlayacaksınız. Hayat sunduğu tatsız sürprizler nedeni ile yıllardır enerjinizin düşmesine ve öz güveninizin kaybolmasına sebep oldu. Bir anda toparlanmanız olanaksız ama en azından gereksiz endişelerden arınabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, ne kadar uğraşırsanız uğraşın bazı isteklerinizin gerçekleşmediğini geçmiş yıllarda tecrübe ettiniz. Artık toparlanmanız gerekiyor. Siz elinizden geleni yapmaya devam edin ama gerçekleşemeyen konular için de kendinizi üzmeyin. Bazı hayallerinizin gerçekleşmemesinin aslında sizin hayrınıza olduğunu ilerleyen yıllarda anlayabilirsiniz. Bu hafta aşka dair tekliflerde alabilirsiniz. Zekasından oldukça etkileneceğiniz kişi çok fazla etkileyebilir.

Terazi 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Hayatınızda bir çok konunun iyi gitmesi, kazançlarınızın fazlalaşması düşmanlarınızı harekete geçirebilir. Size zarar vermek için planlar yaparak atağa geçebilirler. Asılsız sözlerle başkalarını size karşı kışkırtmak isteyeceklerdir. Sakin olun onlar kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler. Siz iyiliklerinizle etrafınızda güzel insanlarda biriktirdiniz. Onlar sizi sizden daha çok savunacaklar ve düşmanlarınızın oyunlarını ortaya çıkaracaklar. Kendi çamurları size sıçramayacağı gibi toplum önünde de küçük düşebilirler. Önünüze bakın güzel fırsatlar yakalama zamanı başlıyor. Her geçen gün daha çok güçlenecek ve gelişeceksiniz. Parasal kazancınızın artması için ağaçlar ekmeye başlayacaksınız. Ektiğiniz ağaçların meyvelerini ise çok uzun yıllar toplayacaksınız.

Akrep 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır.
Uzun yıllar hiç bir beklentinizi tam olarak karşılayamadınız. Burcunuzda transit geçiş yapan satürn ve ardından mars gezegeni hayatınızı alt,üst ederek sıkıntılı günler geçirmenize sebep oldu. Şimdi güçleniyor ve toparlanıyorsunuz. Gezegenler size aşk, sağlık ve para vaad ediyor. Hayallerinize odaklanın ve gerçekleşmesini beklyin. Hiç ummadığınız anlarda güzel haberler alacaksınız. Bu hafta arkadaşlarınızla alakalı gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Sıkıntılı ve moralinizin bozuk olduğu zamanlarda yanınızda olmadığı için uzaklaşmayı tercih ettiğiiz eski bir arkadaşınız hatasını anlayarak sizden af dileyecek. Kindar ve katı biri olmanıza rağmen ona bir şans daha verecek affetmenin huzurunu derinden hissedeceksiniz.

Yay 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yediğiniz, içtiğiniz herşey midenizi bozmanıza neden olabilir. İhmal etmeyin ve doktor yolunu tutarak önlem almaya çalışın. Sağlığınızın bozulmasının oldukça hreketli geçecek bir hafta da olduğunuzdan sizi evde yatırmasına izin vermeyin. İş hayatınızda bazı ihmalleriniz nedeni ile oluşacak aksiliklere karşı da dikkatli olmalı ve yaptığınız her işi gözden geçirerek, iki kez kontrol ederek teslim etmeye çalışın. İş yerinizde sizden daha üstte olan biri hatalarınızı kolluyor o nedenle kötü niyetli kişilerin eline fırsat vermemeye çalışın. Bu hafta bir parça maskeli davranmaya çalışın. Siz her koşulda dürüst davranmaya çalışan bu nedenle bazen de karşınızdaki kişiler tarafından yanlış anlaşılan birisiniz. Bu nedenle aklınıza estiği gibi konuşmayın. Bazı eleştirilerinizi kendinize saklayın.

Oğlak 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Oldukça güzel açılar alıyorsunuz. Yarım kalan tüm işlerinizi bu hafta halletmeye çalışın. Etrafınızdaki herkes sorun içeren konuları halletmeniz için ellerinden geleni yapacaklar. Maddi, manevi olarak her gün biraz daha güçleniyorsunuz. Önünüzde plansız gerçekleşecek uzun yolculuklar da olacak. Gideceğiniz yollar ruhunuza iyi geldiği gibi size parasal kazançlarda sağlayacak. Bir arkadaşınızla ortak projeler içinde olacaksınız. Birlikteliğiniz sayesinde düşündüğünüzün üstünde ortak gelir elde edebilirsiniz. Birbirinizi tamamlayacak ve geleceğe dair ortak planlara imza atacaksınız. Aşk konuları da istediğiniz doğrultuda gerçekleşecek. Evli oğlaklar eşlerinin ailelerinden fayda görebilir geçmiş yıllarda yıpranan ilişkilerini yoluna koyma fırsatları yakalayabilir.

Kova 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Eşinizin uzun zamandır emek verdiği konularda yapacağı atılımlar nedeni ile başarılarına sevineceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Onunla gurur duyacaksınız. Onu onore eden davranışlarınız karşısında da ondan yoğun ilgi ve sevgi göreceksiniz. Aileniz bir parça sorunlu olabilir. Bir miras veya taşınmaz bir malın satımı konusunda kardeşlerinizle ters düşebilirsiniz. Karşılıklı olarak ailenizin ayrım yaptığı konusunda birbirinizi ve ailenizi suçlayabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız sözlerden uzak durun ve onları tarafsız bir bakışla dinlemeye çalışın. Sorun siz de değil ebeveynleriniz bazı hatalı tutumları nedeni ile

kardeşlerinizle aranızın açılmasına sebep oluyor. İşinize bakın, mesleki olarak güzel açılar altındasınız. Onların derdi ile uğraşırken iş fırsatlarını kaçırabilirsiniz.

Balık 

Haftaya Venüs jüpiter kavuşumu ile başlayacaksınız. Yine aynı burçta Merkür gezegeninin geri harekete geçmesi de tüm burçların hareketli bir hafta geçirmesine neden olacaktır. Özellikle siz balıklar tüm hafta bir çok konuda olduğu gibi ikili ilişkilerinize yönelerek bir hayli yoğun zaman dilimleri geçireceksiniz. Eski eşiniz, eski sevgiliniz size dönmek isteyebilir. Tamamen yeniden birlikte olmak söz konusu olmasa bile sizinle konuşmak isteyecektir. Siz de naif yönleriniz ve yoğun acıma duygunuz nedeni ile en azından onu dinlemek isteyeceksiniz. Geçmiş aylarda gündeme gelen fakat orta noktada buluşamadığınız için elinizden kayıp giden bir ortaklık konusu da söz konusu olabilir. Fikirsel olarak pratikte anlaşsanız bile imza atma işlemini ileri bir tarihe bırakmalısınız. Maddi olarak çok fazla olmasa bile elinize geçecek paralar az da olsa rahatlamanıza en azından bazı borçlarınızı kolaylıkla ödemenize neden olabilir.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları