loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 05.09.2016 - 10:52
Kategori: Astroloji

5 - 11 Eylül haftasında gökyüzü sizlere neler söylüyor...

5 - 11 Eylül haftasında gökyüzü sizlere neler söylüyor...

Koç


Haftaya ay Venüs gezegeninin terazi burcundaki kavuşumu ve Uranüs, pluton zorlu açıları nedeni ile sinirli ve patlamaya hazır bir bomba gibi başlayabilirsiniz. Özellikle kadınlardan gelecek sıkıntı ve entrikalara hazırlıklı olmalısınız. İyimser yapınız ve karşılaştığınız herkese çabuk inanan tavırlarınız nedeni ile herkese kendi gözünüzle bakmaktan artık vazgeçmelisiniz. Başarılarınız, ilişkiniz ve çevrenizden gördüğünüz ilgi nedeni ile dost olarak gördüğünüz bazı kişilerin üzerinde bile kıskançlık uyandırıyorsunuz. Partnerinizle alakalı sorunlarınız da hafta ortalarına kadar devam edeceğe benziyor. Kimsenin sizi ilişkiniz hakkında doldurmasına izin vermeyin. Sorununuzu karşılıklı olarak konuşmayı deneyin. Konuşamadığınızı düşünüyorsanız ki siz de çabuk sinirlendiğiniz için bu doğru olabilir, kelimeleri itina ile seçerek partnerinize yazmayı deneyin. Sözleriniz yazarak partnerinizin üzerinde daha etkili olacağı için kısa süre içinde toparlanabilirsiniz.

Boğa

Bu hafta sağlık olarak hassas olacaksınız. Bel ve böbreklerinizle alakalı hastalıklarınız yeniden nüksedebilir. Kısa süre içinde önlem almaya çalışmalı ve doktor yolunu tutmalısınız. Sağlık sorunlarınızla uğraşırken annenizin kardeşleri ile alakalı da bazı sıkıntılı haberler duymanız sizi üzebilir. Başka birine kızıp size anlatan yakın akrabanızla konuşma içinde karşı tarafı savunmanızla şimşekleri üzerinize çekebilir ve kendinizi gereksiz bir tartışmanın içinde buluverirsiniz. Bu nedenle hafta boyunca yakınlardan biraz uzak durmanızda fayda var. Adaleti sağlamaya çalışırken adaletsizlikle karşılaşabilirsiniz. Kızdığınız durumlarda kendinizi iyi ifade edemediğiniz için karşılıklı olarak tatsız konuşmalar yaşanabilir. Anneniz imdadınıza yetişecek. Her koşulda sizi koruduğu gibi bu kez de durumun aydınlanması için kolları sıvayacak ve sizi sonuna kadar savunacak. Doğal olarak sizi de böyle bir durumun içinde kaldığınız için eleştirmeyi ihmal etmeyecek.

İkizler

Uzun zaman sonra gökyüzü size müjdeler vermeye hazırlanıyor. Aşk, çocuklar, ebevynlerinize ait maddi konular, kardeş ilişkilerinde toparlanmalar ve hiç düşünmediğiniz fırsatlar önünüzde belirmeye başlayacak. Üstelik gelip, geçici bir zaman dilimi de olmayacak. Yaklaşık 13 ay boyunca Jüpiter gezegeni desteğini sizden esirgemeyecek. Bu süreç boyunca kalıcı arkadaşlıklar kurabileceğiniz gibi, hayatınızın aşkı ile de tanışabilirsiniz. Ani kararlarla evlilik adımları da sizi bekleyecek. Bu haftadan itibaren sorun teşkil eden her konuyu gündeme almalısınız. Çok fazla uğraş vermeden halledebildiğinizi göreceksiniz. Bebek sahibi olmayı düşünen biri iseniz bu hayalinizi de hayata geçirebilirsiniz. Yuvanıza mutluluk getirecek güzel bir evlada sahip olabilirsiniz. Çocukları olan ikizler burcu üyeleri bu haftadan itibaren onların mutlulukları ile sevinecekleri gibi yetişkin çocukları olan ikizler burcu üyelerinin evlatları hızlı adımlar ile evlilik adımları da atabilirler.

Yengeç

Bu haftadan itibaren terazi burcu Jüpiter transitinin başlaması ile yaklaşık 13 ay boyunca özellikle erkeklerden kaynaklanan maddi sorunlara hazırlıklı olmalısınız. En yakınınız da olsa hiçbir erkeğe maddi anlamda güvenmemeniz gerekiyor. Alacak ve borç meseleleri, kefillik durumları başınıza işler açabilir. Aklınıza gelmeyen başınıza gelebilir. Haftanın ilk günleri sizin için önemli yüzleşmeler söz konusu olacak. Arkanızdan işler çeviren, mutluluğunuza göz diken bir kadınla karşı, karşıya geleceksiniz. Uzun zamandır bu yüzleşmeyi bekliyordunuz fakat duyduklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Bir taşınmaz malla alakalı da uzun sürecek sorunlu bir zaman dilimi sizi bekliyor. Mal paylaşımları konusunda şans sizden yana olmayacağı için böyle bir sorununuz var ise beklemeye almanız size fayda sağlayacaktır. Hala, teyze gibi yakınlarınız bu süreçte size el uzatacak. Sizi savunmak ve korumak adına ellerinden ne gelirse esirgemeyecekler.

Aslan

Jüpiter gezegeninin terazi burcu transitinin başlaması ile oldukça rahatlayacağınız bir süreç önünüzde beliriyor. Çevre ilişkileriniz gelişecek, kardeşlerinizle gururlanma fırsatları yakalayacaksınız. Fakat kendi ailenizle alakalı sorunları ortadan kaldırırken eşinizin kardeşleri adeta bir ateş topu niteliğinde patlamaya hazır olacaklar. Onların kendi hayatlarında kötü giden bazı olaylar var ve sanki sorumlu sizmişsiniz gibi bencilce davranabilirler. Dikkat edin bu hafta eşinizin kardeşi ile ortada hiçbir neden olmadığı halde sorun haline dönüşecek bir tartışmanın içinde kalabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz boşa gideceği için konuşmaya çalışmayın çünkü sizi anlamayacaklar. Sürekli muhalif halleri ile eşinizi de etkilemeye kalkabilirler. Aslında onlarda sizi tam olarak tanımıyorlar. Sabrınız taştığı zaman pençelerinizin ne kadar yaralayıcı olduğunu bilmediklerinden üstünüze gelecekler ama kaybeden onlar olacak. 

Başak

Bu hafta uzun süredir hiç hissetmediğiniz kadar iyi hissedeceksiniz. Burcunuzda bulunan Jüpiter gezegeni yaklaşık bir yıldır son anda da olsa bir takım korunmalar sunsa da yaptığı olumsuz açılar nedeni ile maddi anlamda bir hayli zayıflamanıza ve kayıpların oluşmasına neden oldu. Hiçbir işinizi olumlu olarak sonuçlandıramadınız. Özellikle işiniz ve para kazanma ile alakalı konular yarım kaldı hatta borçlar yaptınız. Artık toparlanacaksınız. Maddi imkanların arka, arkaya geldiği rahatlayacağınız uzun bir süreç başlıyor. Özellikle kadınların aracı olduğu işlerden çok fazla para kazanabilirsiniz. İş anlamında önünüzde belirecek uzun bir yolculukta gündeme gelecek. İşi keyfe çevirebilecek, gittiğiniz yerlerde eğlenme ve stres atma fırsatları da yakalayacaksınız. Mutluluk ve huzura derinden ihtiyacınız var. Uzun süredir uyku düzeniniz bile değiştiği için yorgun uyanıyordunuz. Yaşadığınız sorunlar yüzünden geceler boyu uykusuz kalma artık bitecek. 

Terazi

Burcunuzda yaklaşık bir yıl boyunca transit geçişe başlayan Jüpiter gezegeni size şanslar vermeye hazırlanıyor. Venüs gezegeni de burcunuzda ve sizi güzel değişimler getirmeye hazırlanıyor. Öncelikle fiziksel ve psikolojik olarak olumlu bir değişim sürecindesiniz. Kendinizde beğenmediğiniz her özelliğinizi masaya yatıracak ve kısa süre içinde ortadan kaldıracaksınız. Güzelleşme ve değişim zamanı başlıyor. Bu hafta en fazla uğrak yeriniz güzellik salonları olabilir. Jüpiter ve Venüs gezegeninin aynı zamanda başlayan seyri iyimserliğinizi arttırırken kilo alma eğiliminizi fazlalaştırır. Ayrıca bu konuda yıl boyunca dikkat etmelisiniz. Hayatınızda aniden ortaya çıkan güzel olaylar boş veren yanınızı da güçlendirdiği için sonradan üzüleceğiniz fazla kilolara sebep olacaktır. Bu hafta sizi üzen tek konu kıskanç bir kadının arkanızdan yapacağı kulisler olacaktır. Hiçbir kötülüğünüzün dokunmadığı insanların arkanızdan iş çevirdiğini öğrenmenizle hayatın gerçeklerini de bir kez daha anlamış olacaksınız.

Akrep

Bu hafta etrafınızdaki dost görünümlü çıkarcı düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sezgileriniz güçlü ve temkinli biri olmanıza rağmen düşmanlarınızı tanımakta zorluk çekiyorsunuz. Aslında kötülük gelebilecek kişileri hissediyorsunuz ama yanıldığınızı düşünerek bazı gereksiz kişilere şans veriyorsunuz. Ön yargılı olmak bazen sizi korumak adına iyi olabilir. Toparlanma dönemindesiniz, bazı projeler ve fırsatlar önünüzde belirmeye başladı ve tam adım atmak üzere iken önünüzü kapatmak isteyen kişiler ellerindeki tüm olanakları kullanarak yolunuzu kesmeye çalışacaklar. Hakkınızda dedikodular çıkabilir, ilişkinizle alakalı asılsız sözler ortaya atılarak eşinizle aranızı bozmaya çalışabilirler. Bunu yapanlarda daha ziyade kadınlar olacak. Gizlemek zorunda olduğunuz sırlarınız varsa daha fazla temkinli olmak zorundasınız. Ağzınızı sıkı tutun ve hiç kimseye güvenmeyin. Kendinizi işinize verin ve kimsenin enerjinizi alıp sizi engellemesine izin vermeyin.

Yay

Jüpiter gezegeni yaklaşık bir yıldır sizi çok olumsuz etkiledi. Neptün gezegeni balık burcundan, Satürn ise kendi burcunuzdan tek kelime ile hayatınızı kabusa çevirerek umutsuzluklara neden oldu. Nefes alacağınız ve bazı sorunlarınızı halledebilme imkanları yakalayacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Dostlarınızla daha fazla vakit geçireceksiniz. Eğer yalnız bir yay burcu üyesi iseniz dostlarınız sizi yeni birileri ile tanıştırabilir. Başlangıçta arkadaşça başlayacak ilişkiler zaman içinde evliliğe dair adımlara dahi yol açabilir. Yaz aylarının son günlerini yaşadığımız bu günlerde her anı değerlendirmek adına fırsatlar yaratacak ve kısa gezilere çıkacaksınız. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızla da çıktığınız yolculukların birinde tesadüfen karşılaşabilirsiniz. Sanki hiç ara vermemişsiniz gibi ilişkinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Arkadaşınız yaptığı işle alakalı da size ek iş imkanı verebileceğinden ilerleyen günlerde maddi olanaklarınızı da geliştirebilirsiniz.

Oğlak

Jüpiter ve Venüs gezegeninin terazi burcu transitinin başlaması ile burcunuzda bulunan pluton gezegeni ve olumsuz açı aldığınız Uranüs gezegeni aktif olmaya başlayacak. Özellikle ikili ilişkilerinizde sağlam bir ilişki yaşamıyor iseniz bazı bitişlere hazırlıklı olmalısınız. Partnerinizin sizden gizlediği bazı şeyleri üçüncü şahıslar tarafından duymanızla derin bir güven sorunu yaşayabilirsiniz. İçinizde bastırdığınız bazı endişe ve korkularınız gerçeğe dönüşebilir. Tüm yıl boyunca hayatınızda ki hiçbir erkeğe kefil olmayın, borç vermeyin aksi takdirde onların borcunu ödemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi her yönden gelebilecek tehlikelere karşı korumaya almalısınız. Jüpiter gezegeni iyimserliğinizi ve acıma duygunuzu çok fazla öne çıkararak aldanmalara karşı sizi korunmasız bırakabilir. Kendi paranızı kazanmakta sorun yok fakat alacak ve borç meseleleri sorunlu olduğundan bu konularda kesin bir şekilde hayır demelisiniz.

Kova

Haftaya pozitif ve gücün kendi içinizde olduğunun bilincinde başlayacaksınız. Önünüzde uzun yolculuklar belirebilir. Uzakta yaşayan yakılarınızla haberleşmeler içinde olacaksınız. Sevgilisi yabancı ülkelerde yaşayan kovalar ise onların ani gelişleri ile mutluluğu çok derinden hissedecekler. Çok uzun zamandır kangren haline gelmiş birçok olayı da hafta boyu lehinize çevirebilirsiniz. Bu konularda kadınlardan yardım alacaksınız. Resmi konularda sorun yaşayan kovalarda bu konuları acilen gelen destekler sayesinde olumlu yönde sonuçlandırma fırsatları yakalayacaklar. Her yönden şansın sizden yana olduğu bir süreç sizi bekliyor. Jüpiter gezegeninin terazi burcu transitinin başlaması da size bir yıl boyunca oldukça olumlu destekler verecek. Hızlı bir tempoya girmeye hazır olun. Yarım kalan tüm işlerinizi yıl boyunca halletmeye çalışın. Aşk konularında da kısmetleriniz çok fazla olacak. Oldukça önemli görevlerde bulunan adaylardan kimi seçeceğinizi şaşırabilirsiniz. 

Balık

Başak burcunu terk edip, terazi burcuna geçiş yapan Venüs gezegeni harika olaylar hazırlamasa bile bir parça rahatlamanıza neden olacak. Eşinizin, ortağınızın, aile fertlerinizin maddi konularda başarı sağlamaları ile mutlu olabilirsiniz. En azından sorunlarınızdan biri ortadan kalkacak ve onlarla alakalı daha az endişeleneceksiniz. Eşinizle aranızda uzun süredir var olan sorunları şimdilik tamamı ile ortadan kaldırmanız imkansız fakat birbirinize karşı daha fazla empati yapabileceksiniz. Çok iyi niyetli ve temiz kalpli birisiniz ama bazen iyilik yapmaya kalkarken tüm olasılıkları hesap edemediğiniz için iyi düşünceleriniz elinizde patlıyor ve yanlış anlaşılmalara, sorunlara yatkın oluyorsunuz. Herkesi bir arada idare etmeye kalkıyor, eşinizin ve ailenizin yakınlaşmasını istiyorsunuz. Fakat küçük bir söz ağzınızdan kaçıyor ve onları birbirine karşı daha fazla kışkırtıyorsunuz. Oysa olayları gidişatına bıraksanız ve yakınlarınız arasındaki ilişkiye karışmamaya çalışanız her şey daha güzel olacak ve daha kolay yoluna girecek. 

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları