loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 21.07.2015 - 12:53
Kategori: Astroloji

Bu hafta Venüs Aslan Burcu’nda 40 gün sürecek geri hareketine başlıyor. Venüs’ün geri gideceği bu dönemde Venüs’ün sembolize ettiği her türlü konuda aksaklıklar söz konusu olacaktır.

Koç 

Venüs gerilemesi ile aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konulardaki gelişmelerin biraz yavaşlamaya başladığını görebilirsiniz. Birden alevlenen, hızlı gelişmelerin olduğu aşk ve flört hayatınız birden duruldu, sakinleşti. Ya da cinsellikten bir anda eskiden olduğu kadar zevk alamıyorsunuz? Merak etmeyin geçici bu etki, sadece 9 Eylül’e kadar… Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir. Yalnız, Koçlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Boğa

Ev tadilatı, dekorasyon değişikliği, taşınma gibi işlemleri düşünüyorsanız bunları Venüs gerilemesinden önce zamanda halletmeniz yerinde olacaktır. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilir hatta biraz tembelleşebilirsiniz. Mesela; evinizi boyatmaya karar verdiniz, boyayı seçtiniz ama bir baktınız sizin duvarınızda o umduğunuz rengi yakalayamadınız veya boyayı yapacak olan usta birden hastalandığının haberini veriyor ve zamanında işe gelemiyor. Aile içerisinde eskiye ait konular tekrar gündeme gelebilir, konuşulabilir. Ev alacaksanız da kazıklanmamaya veya abartılı ödemeler yapmamaya özen gösterin.

İkizler 

Venüs sizlerin 3. evinizde geri gidiyor olacak, hayatınızı ve kendinizi güzelleştirmek adına attığınız adımlar geri tepebilir. Bu, tatil için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağınızı gösterebileceği gibi, gideceğiniz yerlerde gereğinden fazla harcamalar yapmamaya özen göstermeniz gerektiğine de işaret eder. Kardeşlerinizle veya yakın çevre ilişkilerinizde huzursuzluklar meydana gelebilir, anlaşmalar bozulabilir. Yanınıza uzun süre çalışabilecek bir yardımcı alabilir, uzun soluklu çalışabileceğiniz bir müşteri bağlantısı kurabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız artıyor fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz.

Yengeç 

Kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz. Bu süreç yatırım yapmak, paranızı aşırı lüks konular için harcamak için uygun bir süreç değil. Kendinizi parayla değerli ve özel hissetmeye çalışmayın. Güneş/Satürn etkileşimi ile özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. İlişkilerinizde güven ve dürüstlük konuları işlenebilir ama olumsuz sonuçlar çıkacağını pek sanmıyorum.

Aslan

Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz. Romantik ilişkilerde içsel olarak derinlik, tutku ve cinsellik ağır basabilir. Eşinizi, ortağınızı yeniden değerlendirmeye tabi tutabilirsiniz. Bu dönemde eski bir ilişkinin tekrar hayatınıza girmesi de beklenebilir. Maddi konular ve gayrimenkul alımı için de, Venüs’ün geri gittiği dönemler önerilmez. Kozmetiklerden kaynaklanın alerji gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Kusurlarınızla birlikte kendinizi sevme, kendinizle barışma dönemi olacak sizler için.

Başak

Orijinal fikirlerle dolup taşan bir zihne sahip olabilirsiniz. Özgün eserler vermek için harika! Ama platonik aşklar yiyip bitirebilir sizi. Geçmişe ait unuttuğunuz ne varsa rastlaşma, hatırlama zamanı şimdi. En kötü kâbusları bile! Sağlığa çok dikkat. Kendinizi, ruhunuzu rahatlatacak şeylere yönelin. İçsel dengenizi korumak adına egonuzu başka insanlar üzerinde tatmin etmemeye de özen gösterin. Güneş/Satürn etkileşimi ile seyahat planları yapabilirsiniz. Bilginize bilgi katacak kişilerle bir araya gelebilir, bir şeyler öğrenebileceğiniz sohbetlerinizin sayısı bu hafta çok daha fazla olabilir. Lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin.

Terazi

Arkadaşlıklar, sosyal ilişkilerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Özellikle kadın arkadaşlarınızla ortaklık kurmak için pek uygun bir zaman dilimi değil. Güneş/Satürn etkileşimi maddi anlamda uzun soluklu, kalıcı, sağlam yatırımlar yapmak için uygun bir hafta. Para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğine işaret etmekte gökyüzü, kendinize bu alanda biraz çeki düzen vermelisiniz.

Akrep

Eski iş başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Bu dönem sanatsal, estetikle ilgili, kadınların yoğun olduğu iş ortamları sizi çok gerebilir. İş hayatınızda egonuzu parlatmak, yaptığınız işlerle övgü almak biraz zorlaşabilir. Yeni bir mekan açmak için de uygun değildir. Güneş/Satürn etkileşimi ile yayıncılık, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve projelerde ise kontrollü, uzun soluklu, sağlam emin adımlar atabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz pek tabii ki. Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir hafta.

Yay

Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular vb. alanlarla ilgili güvenilir destekler alabilirsiniz, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Güneş Aslan Burcu’na geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Önümüzdeki bir ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular çok daha fazla ön planda olacak.

Oğlak

Sizi defalarca reddeden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgiliniz de sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra; eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Vünes gerilemesinde geldi, geldiği gibi gidebilir de. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vadede acısı çok fena çıkar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz kozmetik ürünlerini kullanmayın. Beklenmedik bir anda hiç düşünmediğiniz masraflar çıkabilir.

Kova

İlişkileri olanlar için özellikle karar vermek için pek sağlıklı zamanlar değil. Beklenmedik bir şekilde eski ilişkileriniz, flörtleriniz hortlayabilir. Estetikle ilgili işler için uygun zamanlar değil. Finansal açıdan da ödemeler gecikebilir. Yeni ortaklıklar için verimli zamanlar değil. Üzerinize tembellik çökebilir, hareket etmeniz zorlaşabilir. Partnerinizin ilgisi bu dönem biraz azabilir, onun odağında yer almayabilirsiniz. Kendi değerinizi partnerinizin sözlerinde aramayın, kendinize güvenin. Olası yeni başlayan ilişkilerinizde, yeni kişinin evli olmamasına dikkat edin veya eski sevgilisinden kesinlikle ayrılmış olduğuna emin olun.

Balık 

Spora veya diyete başlamayı düşünüyorsanız, doğru programda olduğunuza emin olun. Sporda sakatlanmalara karşı dikkatli olun. Günlük rutin işlerinizde zaman zaman aksilikler, gecikmeler meydana gelebilir. Daha önce kaybolan bir ev hayvanınız geri de gelebilir. Estetik, sanat vb… alanlarda iş yapmak, iş yeri açmak bu konularla ilgili projelere başlamak için de pek uygun bir dönem değil, istediğiniz randımanı alamayabilirsiniz. Bu dönemde herhangi bir estetik mücahale, burun yaptırmak, dudak yaptırmak, kavitasyon vb… uygulamalardan beklediğiniz kadar verim alamayabilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları