loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumlarınız

Haftalık burç yorumlarınız
Tarih: 25.07.2016 - 14:08
Kategori: Astroloji

Haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? İşte 25 Temmuz - 31 Temmuz haftası burç yorumlarınız...

Haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor?

İşte 25 Temmuz - 31 Temmuz burç yorumlarınız...

Koç Burcu
 

Özgün yönlerinizi, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz

Haftaya girerken Ay burcunuzda, kendinizi güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Girişimlerinize hız verebilir, adım atmakta ve ilerlemekte zorlanmayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günlerinde maddi konular, para ve iş konuları gündeminize gelebilir. Ancak özgüvenle ve kendinizden emin hareket etmekte zorlanmayabilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Aslan burcunda ilerleyen gezegenler özgün yönlerinizi ortaya çıkartabilir. Sanatsal olaylara, aktivitelere ilginiz artabilir ve bu konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma gününden intibaren yakın çevrenizle ilişkileriniz artabilir, iletişiminiz hızlanabilir, kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Haftanın son günü Başak burcuna ilerleyen Merkür ile birlikte gündelik hayatınızla ve çalışma ortamınızla daha meşgul olabilirsiniz.

Boğa Burcu 

Hayatınızın merkezinde eviniz ve aileniz var

Aslan burcunda ilerleyen gezegenler tüm ilgi ve konsantrasyonunuzu aileniz ve evinizle ilgili olaylara, gelişmelere odaklıyor. Bu süreçte sevdikleriniz ve varsa çocuklarınız hayatınızın odak noktasıyken kalbinizde ve ruhunuzda aşk ve sevgi hüküm sürebilir. Hem duygusal hem ruhsal hem de fiziksel beslenme sizin için önemli, dolayısıyla beslenmeye ilişkin her türlü konu hayatınızın merkezinde olabilir. Hafta ortasında ise Ay burcunuzda ve kendinize güveniniz iyice artıyor. Girişimlerinize hız verebilir, pasif duruşunuzdan sıyrılabilirsiniz. Hafta sonuna ilerleken özellikle maddi konular ve para konuları gündeminizde olabilir. Harcamalarınız ve alışverişleriniz konusunda temkinli davrandığınızda emin olmalısınız. Hafta sonunda ise Merkür güçlü olduğu Başak burcuna ilerliyor, artık daha fazla harekete ve yolculuklara kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu 

İletişim kapılarınızı sonuna kadar açabilirsiniz

Gezegenlerin Aslan burcunda yoğunlaşmasıyla birlikte iletişim kapılarınızı sonuna dek açıyorsunuz. Yakın çevrenizde gelişen her türlü olaya karşı duyarlılığınız ve ilginiz artıyor. Zaten merak duygunuz oldukça yüksek olan siz, bu dönemde kendinizi her türlü bilgiye adeta aç hissedebilirsiniz. Bu yönünüzü ve bununla birlikte ortaya çıkan yaratıcılığınızı öne çıkararak her türlü eğitime ve öğrenmeye açık olabilirsiniz. Haftaya giriş yaparken Koç burcunda ilerleyen Ay sizi son derece sosyal ve arkadaş canlısı kılabilir. Ancak sosyal ortamlarınızda ani duygusal çıkışlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Hafta ortasında yoğun temponun ardından kendi halinizde ve biraz daha sessiz kalmaya ihtiyaç duyabilir, yalnız yapabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sözgelimi kitaplar okuyup karıştırabilir, yazabilir ya da ruhsal veya manevi boyutu yüksek konulara odaklanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte enerjiniz yeniden yükseliyor, artık kendinizi insiyatif almaya, atılımda bulunmaya hazır hissedebilir, cesur ve korkusuz hareket edebilirsiniz.

Yengeç Burcu 

Yeteneklerinizi sergileme zamanı

Kendinizi sahip olduklarınız ve yeteneklerinizle daha fazla ortaya koyacağınız, gücünüzü kaynaklarınızdan ve sahip olduklarınızdan alacağınız bir haftaya ilerliyorsunuz. Aslan burcunda yoğunlaşan gezegenler sanatsal yönlerinizi, yaratıcılığınızı daha fazla sergilemenizi sağlarken, özgüveninizi pekiştirebilirsiniz. Daha önce farkında bile olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilir, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz. Yeni yatırımlar, kazançlar, gelirler söz konusu olurken, alışveriş ve harcamalarda cömert davranabilirsiniz. Haftaya başlarken kendinize hedefler belirleyebilir, plan ve organizasyon gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Hafta ortasında daha sosyal olabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, birlikte ortak amaçlar doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken biraz daha kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilir, yapacağınız iş ve aktivitelerde yalnız olmayı, daha akışta, rahat hareket etmeyi isteyebilirsiniz. Hafta sonunda Ay burcunuza ilerliyor ve girişimlerinize hız vermek adına kendinizde gereken enerjiyi bulabileceksiniz. Hızınız, iletişim gücünüz artmaya başlıyor.

Aslan Burcu 

Cesaretiniz ve özgüveninizle parlayabilirsiniz

Burcunuzda ilerleyen Güneş, Venüs ve Merkür sizi enerjik ve hareketli kılıyor. Cesaretiniz, özgüveniniz yüksek, ışığınız ve cazibenizle bakışları üzerinize çekebilir, yaratıcılığınızla parlayabilir, kendinizi hemen her ortamda gösterebilirsiniz. Hızınız ve iletişim gücünüzün artmasıyla birlikte çevrenizdekilerle bağ ve ilişki kurmakta zorlanmayabilir, gecikmeyebilirsiniz. Haftaya girerken uzaklardan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir, yabancılar, yurt dışı konular, seyahat ve geziler daha çok gündeminize gelebilir. Ardından hafta ortasında iş ve kariyer konularına daha çok odaklanabilirsiniz. Mevcut hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni hedefler belirleyebilir, planlı ve organize hareket edebilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken İkizler burcuna ilerleyen Ay ile birlikte sosyal yaşamınız daha da renklenebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ancak oluşabilecek iletişim problemleri ve kopukluklarına karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonunda Merkür güçlü olduğu Başak burcuna ilerlerken maddi konularda ve para konularında daha aktif, esnek ve hızlı olabilirsiniz. Alışverişleriniz, harcamalarınız hız kazanırken, gelir kaynaklarınız üzerine daha fazla odaklanabilir, düşünebilirsiniz.

Başak Burcu 

Başkalarının ihtiyaçlarına oldukça duyarlısınız

Aslan burcunda ilerleyen gezegenler özgüven, kişisel beklenti ve ihtiyaçlar, koruma ve kollama dürtülerini genel olarak tüm burçlar için artırıp pekiştirirken siz bu yönleri adeta çevrenizdeki tüm insanlara, insanlığa ve evrene yaymak, onlar için kullanmak, başkalarına hizmet etmek için seferber edebilirsiniz. Evrensel temalar, insanlığı, toplumu ilgilendiren konuları baş tacı ederken, manevi ve ruhsal açıdan kendinizi oldukça güçlü ve motive hissedebilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerin ruhsal boyutu sizin için önemli olabilir, her birlikteliğinizde manevi bir uyum arayabilirsiniz. Haftaya başlarken iş ve para konuları sizin için önemli olabilir, ardından uzaklar, yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Haberler alabilir, bildiklerinizi, öğrendiklerinizi ve deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru plan, program ve organizasyon gerektiren konular önem kazanıyor, mevcut hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Hafta sonunda burcunuza ilerleyen yönetici gezegeniniz Merkür, lider özelliklerinizi daha fazla ortaya çıkarabilir. Artık hayatınızın kontrolünü elinize almaya hazır olacaksınız. Girişimlerinize hız verebilirsiniz.

Terazi Burcu 

Sosyal bir hafta olabilir

Bu hafta Aslan burcunda ilerleyen gezegenler sizi sosyal ortamlara, konular, ortak çalışmalara adeta teşvik ediyor ve itiyor olabilir. Sosyal hayatınız renklenirken, arkadaş gruplarınızın yıldızı siz olabilirsiniz. Yaratıcılığınızla dikkat çekebilir, sanatsal ve estetik yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Davet ve organizasyonlara katılabilir, bu organizasyonların düzenleyicisi olabilirsiniz. Hafta başında Koç burcunda ilerleyen Ay ikili ilişkilere daha fazla odaklanmanızı sağlarken, evlilik, yakın birliktelik ve ortaklık konularında biraz daha hassas ve duyarlı davranmanız gerekebilir. Ani çıkış ve fevri hareketlerden mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışmalısınız. Hafta ortasında iş ve para konuları, ortak gelir ve harcamalar gündeme gelirken her türlü paylaşımınızı yeniden değerlendirip gözden geçirmeniz gerekebilir. Hafta sonuna ilerlerken yerinizde durmanız zor görünüyor, geziler, seyahatler gündeme gelebilir, trafikve iletişimle ilgili problemlere karşı temkini elden bırakmayın. Hafta sonunda Merkür güçlü olduğu Başak burcuna ilerliyor, bu dönemde mistik ve spiritüel konulara ilginiz artabilir, maneviyata, ruhsal, evrensel temalara daha çok odaklanabilirsiniz.

Akrep Burcu 

Attığınız her adımla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz

Her hareketinizle, her yaptığınızla, attığınız her adımla, hayatınızı inşa ederken koyduğunuz her tuğla ile göz önünde ve dikkat çekici olabilirsiniz. Gezegenler Aslan burcunda ilerlerken yaptıklarınızla takdir ve beğeni toplayabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmaktan, ilişkilerinizi, dostluklarınızı göz önünde yaşamaktan, yüreğinizi ortaya koymaktan geri durmayabilirsiniz. Haftaya başlarken Koç burcunda ilerleyen Ay sizi çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızda oldukça aktif ve hareketli kılabilir, sağlığınızı göz ardı etmemelisiniz. Ardından hafta ortasında ilişkileriniz, evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınız sizin için biraz daha önem kazanabilir. Attığınız her adımda eşinizin yanınızda olmasını isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş ve para konuları önem kazanabilir, özellikle ortak kazanç ve harcamalar, paylaşımlar hassas olabilir, yoğun duygularınızın seline kendinizi kaptırmamaya çalışmalısınız. Güçlü olduğu Başak burcuna ilerleyen Merkür sosyal yaşamınızda sizi oldukça hareketli ve esnek hale getirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte hareket etmek, gezmek, yolculuk yapmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu 

Özgürlük ve hareket arıyorsunuz

Aslan burcunda ilerleyen gezegenler aktif ve durağan bir hayatı neredeyse imkansız kılıyor sizin için. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahat etmek, yabancı ve yeni insanlarla tanışmak, keşfetmek, öğrenmek, sınırlarınızı genişletmek için adeta yanıp tutuşmuş hissedebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler söz konusu olurken, uzak yerlere yolculuklar, geziler ve kişisel gelişim fırsatları kapınızı çalabilir. Özellikle hafta başında kişisel istek ve hevesleriniz doğrultusunda oldukça aktif olabilir, kendinizi hemen her konuda harekete hazır hissedebilirsiniz. Hafta ortasında günlük hayatınız ve çalışma ortamınızın gündemi sizi daha çalışkan ve detaycı kılabilir. Sağlığınızla ilgili biraz daha temkinli olmaya çalışmalısınız. Hafta sonuna doğru ikili ilişkileriniz, yakın bir arkadaşlığınız veya evliliğinizle ilgili konular önem kazanırken, her türlü ortaklık biraz daha duyarlılık istiyor. Hafta sonunda Merkür güçlü olduğu Başak burcuna ilerlerken iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili esnek, aktif olmaya, iletişim ağınızı ve kanallarınızı güçlendirmeye kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu 

İçsel enerjiniz oldukça yüksek olabilir

Aslan burcunda ilerleyen gezegenlerin egoları güçlendirdiği, özgüven duygularının yoğun yaşandığı bir dönem söz konusu. Hal böyle iken, güçlü duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, içinizdeki dönüşümü destekleyen yüksek enerji bir süre sonra üzerinizde baskı ve stres yaratabilir. Dolayısıyla bu enerjiyi bir şekilde kanalize etmenin yollarını bulmalısınız. Konsantrasyon, odaklanma gerektiren işler bu dönemde sizi meşgul edebileceği gibi bu alanda özellikle başarılı olabilirsiniz. Ortak paylaşım, gelir ve harcamalarınıza odaklanabilirsiniz, ortak yatırımlar söz konusu olabilir. Hafta başında Koç burcunda ilerleyen Ay ev, aile ve yurt meselelerine daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Ruhsal olarak fazla heyecanlı olabilirsiniz, aile bireylerinize karşı sabırlı olmalısınız. Hafta ortasında size keyif ve mutluluk veren, hayatınıza konfor getiren alanlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise gündelik hayatınızı, çalışma ortamınızı yoğunlaştıran olaylar söz konusu olabilir, koşuşturma içinde sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Hafta sonunda güçlü olduğu Başak burcuna ilerleyen Merkür özellikle seyahatle ilgili konularda daha hızlı ve esnek olmanızı sağlayabilir.

Kova Burcu 

İkili ilişkiler ağırlık ve önem kazanabilir

Karşıt burcunuz Aslan’da ilerleyen gezegenler sizi ikili ilişkilerinize odaklıyor. Bu hafta evlilik, ortaklık, yakın birliktelikle ilgili konularda, ilişki ve bağ kurma konusunda kendinizi oldukça motive ve hevesli hissedebilirsiniz. İletişim yoluyla anlaşma ve uzlaşma sağlamayı daha fazla isteyebilir, iletişim kapılarınızı açık tutabilirsiniz. Hafta başında Koç burcunda ilerleyen Ay sizi oldukça sabırsız ve aceleci kılabilir. Özellikle yolculuk halindeyseniz, hızdan ve acelecilikten uzak kalmaya çalışmalı, trafiği göz önüne almalısınız. Hafta ortasında Ay'ın Boğa burcuna ilerlemesiyle birlikte aile ve ev hayatınız, aile ilişkileriniz gündeminizde ağırlık kazanabilir. Hafta sonuna doğru ise aşk hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Kişisel beklentileriniz, istekleriniz önem kazanırken, iletişim konusunda dikkatli davrandığınızdan emin olmalısınız. Hafta sonunda ise Merkür güçlü olduğu Başak burcuna ilerliyor, iş ve para konularında hız ve esneklik kazanabilirsiniz. Araştırma, sorgulama isteğiniz artarken, özellikle derinlik ve konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

Balık Burcu 

Çalışma isteğiniz yüksek olabilir

İçinizdeki hizmet etme ve çalışma istek, motivasyon ve hevesinin yükseldiği bir hafta olabilir. İş ortamınızdaki, gündelik yaşamınızdaki hareketlilik bu alanda daha aktif olmanızı gerektirebilir. Çalışma arkadaşlarınız ve gündelik yaşamı paylaştığınız kişiler, yardımcılarınız, astlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir, ancak bu kişilerden gördüğünüz destek ve aranızdaki iletişim çalışma ve işlerinizde başarılı ulaşmanızı sağlayabilir. Haftanın ilk günlerinde parasal ve maddi konular önem kazanırken, harcamalarınız ve yatırımlarınız konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya özen göstermelisiniz. Hafta ortasında yakın çevrenizle sıcak ilişkiler kurabilir, iletişim gücünüzün artmasıyla birlikte kendinizi daha rahat ve kolay ifade edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev ve ailenizle daha fazla ilgilenmeniz, aile ilişkilerinizde biraz daha hassas ve duyarlı hareket etmeniz gerekebilir. Hafta sonunda Merkür'ün güçlü olduğu Başak burcuna ilerlemesi sizi ikili lişkileriniz, yakın beraberliğiniz, evlilik ve ortaklık gibi konularda’daha aktif, esnek ve iletişime, anlaşmaya ve uzlaşmaya açık kılabilir.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları