loading
close
SON DAKİKALAR

Hakan Sel ve Oğuz Arda Sel'in isimleri Yalova'da bir parka verildi

Hakan Sel ve Oğuz Arda Sel'in isimleri Yalova'da bir parka verildi
Tarih: 17.12.2018 - 18:28
Kategori: Gündem

8 Temmuz'da Çorlu'da meydana gelen tren faciasında hayatını kaybeden Hakan Sel ve oğlu Oğuz Arda Sel'in isimleri Yalova'da bir parka verildi.

8 Temmuz'da Çorlu'da meydana gelen tren faciasında 25 kişi hayatını kaybetmiş, 341 kişi de yaralanmıştı. Kazada Hakan Sel ve Oğuz Arda Sel de hayatlarını kaybetmişti. 

Yalova Belediyesi, Hakan Sel ve Oğuz Arda Sel isimlerini bir parka verdi. Parkın açılışına oğlu Oğuz Arda'nın ve 24 kişinin ölümüne neden olan ihmaller zincirini ısrarla gündemde tutmaya çalışan ve sorumluların neden yargı önüne çıkarılmadıklarını soran paylaşımlar yapan Mısra Öz ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı.

Salman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Temmuz ayında Çorlu’da meydana gelen tren kazası sonucu hayatlarını kaybeden Hakan Sel ve 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda’nın isimlerini kentimizde bir parka vererek yaşatmak istedik. Farkındalık yaratmak ve bu elim olayı unuturmamak amacımız. Allah bir daha yaşatmasın diyorum" ifadelerini kullandı.

Mısra Öz, Vefa Salman'ın paylaşımını alıntılayarak şunları kaydetti:

"Yalova belediyesinin; Değerli Başkanı Vefa Salman ve kıymetli eşi Dilek Salman’ın duyarlı davranışları İçin minnettarım. Hakan Sel ve Oğuz Arda Sel Parkında isimleri yaşasın.. Çoçukların ise daha güvenli yaşadıkları neşe dolu günleri olsun." 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları