loading
close
SON DAKİKALAR

Hakkari'li kadın futbolculardan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Hakkari'li kadın futbolculardan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Tarih: 22.04.2014 - 18:08
Kategori: Spor

Hakkari’nin kadın futbol takımının futbolcu ve yöneticileri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti...

Genel Başkan Kılıçdaroğlu TBMM’de konuk ettiği Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı oyuncularıyla takımın teknik direktörü ve yöneticilerine, ‘Ne kadar başarılı olursanız o kadar sevinirim’ dedi.

Görüşmede Kulüp Başkanı Hüseyin Adıyaman bayan futbol takımının maçları hakkında bilgi verdi, sporcular ise karşılaştıkları güçlükleri anlatarak sorunlarının sıkıntılarının çözümü için CHP liderinden istekte bulundular.

Deplasmanlara gidecek maddi olanaktan biri yoksun olduklarını anlatan bayan futbolcular öncelikli ihtiyaçlarının bir araç olduğunu söylediler.

Tek tek Hakkarigücü bayan futbol takımının oyuncu ve yöneticilerini dinleyen, onlarla ilgilenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Sizin başarılı olmanızı gönülden isterim. Siz ne kadar başarılı olursanız ben o kadar mutlu olurum, sevinirim” dedi ve takımın bir araç edinebilmesi için CHP’li belediyelerin gerekli yardımı yapacağını belirtti.

Görüşmede, iktidar mensubu bazı siyasetçilerin ‘siz bize milletvekili vermediniz ama bizden yardım istiyorsunuz’ dediklerini açıklayan futbol takımının sporcularına, “Bizim de Hakkari’de milletvekilimiz yok . Oy verirsiniz vermezsiniz o ayrı. Oy vatandaşın takdirine bağlı. Biz gençlerin spor yapmasını istiyor ve destekliyoruz. Sizin de spor yapabilmeniz için elimizden geleni yapar, gereken desteği de veririz. Sizin araç sorununuzun çözümü için de girişimde bulunacağım. Belediyelerimizden durumu uygun olan biri bu sorunu çözecektir” dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra takımın futbolcularıyla, yöneticileriyle fotoğraf çektirdi ve başarı dilekleriyle Hakkari’ye yolcu etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları