loading
close
SON DAKİKALAR

Halk TV yeni programlarının duyurusunu yaptı: Can Ataklı'nın yerine Ayşenur Arslan geliyor

Halk TV yeni programlarının duyurusunu yaptı: Can Ataklı'nın yerine Ayşenur Arslan geliyor
Tarih: 13.04.2018 - 15:26
Kategori: Medya

Can Ataklı'nın işine, "Doğan Medya Grubu’nun satışıyla yeniden yapılanmamız lazım" gerekçesiyle son veren ve izleyicilerin tepkisini çeken Halk TV yeni programlarının duyurusunu yaptı.

"Halk TV’den üç büyük sürpriz" başlığıyla duyurulan habere göre, Ayşenur Arslan, Can Ataklı'dan boşalan saat diliminde 'Medya Mahallesi' programıyla yeniden ekranda olacak.

Ayşenur Arslan'ın Hüsnü Mahalli ile birlikte yaptığı 'Maniki Dünya' isimli programın yayından kalktığı belirtilirken Enver Aysever'in de Halk TV'de programa başlayacağı açıklandı.

Halk TV'nin duyurusu şöyle:

"Medyadaki yeni gelişmeleri dikkate alan Halk TV Yayın Kurulu, yeni yapılanmalara girdi. Bağımsız ve özgür yayıncılığın adresi Halk TV’nin sizler için öncelikle üç büyük sürprizi var.

Medyanın ablası Ayşenur Aslan’ın efsane programı Medya Mahallesi alışkanlığı tekrar başlıyor.

Yıllardır hafta içi her sabah 11:00’de yayınlanan Medya Mahallesi Halk TV’ye geri dönerken, Ayşenur Arslan’ın Hüsnü Mahalli ile birlikte yaptığı Maniki Dünya ise yayından kalktı. Hüsnü Mahalli’ye katkıları için teşekkür ediyoruz. Türk medyasının marka programı Medya Mahallesi ise 23 Nisan Pazartesi günü saat 11:00’de sizlerle olacak.

Halk TV’nin ikinci sürprizi ise Enver Aysever ile Ayrıntılar… Pazar sabahları 11:00’de renkli konu ve konuklarıyla Enver Aysever de Halk TV’de…

Üçüncü büyük sürpriz için ise önümüzdeki haftayı beklemeniz gerekecek…

Halk TV yayın kurulu, yeni yüzler ve seslerle başka sürprizler de planlıyor… Halk TV olarak siz sevgili izleyicilerimize ve bugüne dek yayınlarımıza katkı veren dostlarımıza teşekkür ediyoruz."

Duyurunun ardından çok sayıda Twitter kullanıcısı Halk TV'ye tepki gösterdi. 

Bir Twitter kullanıcısı "Eyvallah da bu yeni yüzlerin yanında Can Ataklı’nın sunduğu Yazı İşleri proğramını yayından kaldırmanız mı gerekiyordu" yorumunda bulundu. 

Bazı yorumlar şöyle:

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları