loading
close
SON DAKİKALAR

Hayri İnönü; 'Cemil Candaş'ın öldürülmesinin peşini bırakmayacağım'

Hayri İnönü; 'Cemil Candaş'ın öldürülmesinin peşini bırakmayacağım'
Tarih: 26.08.2016 - 21:20
Kategori: Yerel

Şişli Belediye Başkanı İnönü, 'Cemil Candaş'ı katledenlerin peşini bırakmayacak ve bedeli ne olursa olsun temiz belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğim' dedi.

Şişli Belediye Başkanı İnönü, "Cemil Candaş'ı katledenlerin peşini bırakmayacak ve bedeli ne olursa olsun temiz belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğim" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti.

İnönü, yaptığı yazılı açıklamada, 18 Temmuz'da makamında uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cemil Candaş'ın acısının tazeliğini koruduğunu aktardı.

Cinayetin temiz bir Şişli ve belediyecilik istemeyen kişilerce işlendiğini savunan İnönü, şunları kaydetti:

"Kirli ilişkiler içinde Şişli'de istediğini yapacağını sananları, bize yaptıkları gibi tehdit etmiyorum. En yüksek perdeden uyarıyor ve hatırlatıyorum. Benim arkamda devlet var. Devletin namuslu polisi, savcısı, hakimi var. Şu an çok titiz bir soruşturma süreci yürüten emniyet güçleri ve savcılık makamına bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki, asıl katil silahı çeken kadar çektirendir. Bugün geldiğimiz noktada cinayetle ilgili birçok gözaltılar var. Cemil'i katleden bu karanlık çıkar zincirinin halkalarına tek tek ulaşılacağına ve ucu kime dokunursa dokunsun adalet önüne çıkarılacağına inanıyorum. Cemil Candaş'ı katledenlerin peşini bırakmayacak ve bedeli ne olursa olsun temiz belediyecilik ilkemizden vazgeçmeyeceğim."

AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları