loading
close
SON DAKİKALAR

HDP Kadın Meclisi; Özgürlük Yürüyüşümüzü Durduramazsınız!

HDP Kadın Meclisi; Özgürlük Yürüyüşümüzü Durduramazsınız!
Tarih: 14.02.2016 - 11:30
Kategori: Siyaset

HDP Kadın Meclisi bir basın açıklaması yayınlayarak AKP Hükumetinin ve Sarayın HDP eş başkanı Figen Yüksekdağ şahsında HDP ve kadının siyasetteki temsil gücünü hedef alan kadın düşmanlığında sınır tanımadığına dikkat çektiler...

HDP Kadın Meclisi bir basın açıklaması yayınlayarak AKP Hükumetinin ve Sarayın HDP eş başkanı Figen Yüksekdağ şahsında HDP ve kadının siyasetteki temsil gücünü hedef alan kadın düşmanlığında sınır tanımadığına dikkat çektiler...

HDP Kadın Meclisi Açıklamada; 

AKP 12 Eylül faşizmini aşan zorbalıklarına devam etmektedir. Kürt halkı başta olmak üzere demokrasi ve özgürlükten yana olan herkese karşı savaş açarak, partimize yönelik her türlü saldırıyı kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir.

Uzunca süredir Eş Genel Başkanımız Sayın Figen Yüksekdağ şahsında partimizi ve kadının siyasetteki temsil gücünü hedef alan AKP-Saray iktidarı kadın düşmanlığında sınır tanımamaktadır.

Daha önce sayısız örnekle Sayın Yüksekdağ ve direnen tüm kadınlara gözdağı veren bu iktidar, bir kez daha aynı yönteme başvurmuştur.

Kadınları katletmeyi, işkenceyi, infaz ederek çıplak bedenini teşhir etmeyi ‘başarı’ olarak görenler ile İstanbul’da Sayın Yüksekdağ’ın aracının önünü silah zoruyla kesenler bu iktidarın talimatıyla hareket etmektedir.

Biliyoruz ki bu saldırıyla bir kez daha kadının politik mücadelesi hedef alınmıştır. Bugüne kadarki saldırılarınız sonuç vermediği gibi bu saldırı da bizleri yıldıramayacaktır. Aksine kadınların özgürlük yürüyüşü için HDP’li kadınlar siyasette daha fazla var olmaya devam edecek, kadın direnişini ve mücadelesini kararlılıkla büyütecektir.

HDP Kadın Meclisi

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları