loading
close
SON DAKİKALAR

HDP 'Kumluca yangını' paylaşımları nedeniyle özür diledi

HDP 'Kumluca yangını' paylaşımları nedeniyle özür diledi
Tarih: 27.06.2016 - 17:23
Kategori: Siyaset

HDP'nin İngilizce resmi Twitter hesabından 'Türk ordusu büyük bir alana yayılan bir orman yangını çıkardı ve Kürt bölgesindeki dağ köylerini yok etti' yazısıyla paylaştığı fotoğraflar Antalya Kumluca'daki yangına ait çıktı. HDP özür diledi.

HDP'nin İngilizce resmi Twitter hesabından Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangınından fotoğrafları "Türk ordusu büyük bir alana yayılan bir orman yangını çıkardı ve Kürt bölgesindeki dağ köylerini yok etti" şeklinde paylaşması tepki çekti. Gelen eleştiri ve tepkiler üzerine HDP bir özür açıklaması yaptı.

HDP'ye tepki gösterenler arasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da bulunuyordu. Çavuşoğlu "Kumluca’daki yangını Lice diye servis eden ihanet şebekeleri ve siyasi uzantıları alçaklıkta sınır tanımıyor" yazarak HDP'nin paylaşımlarını alıntıladı.

HDP ise yine İngilizce resmi Twitter hesabından, "Kumlucu’da meydana gelen yangına ait bir fotoğrafının yanlışlıkla Lice’de çıkmış gibi paylaşıldığını fark ettik. Bundan dolayı içtenlikle özür dileriz" şeklinde özür mesajı yayınladı.

BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları