loading
close
SON DAKİKALAR

Herkese Bilim Teknoloji'den 6. Dijital Kültür ve Yapay Zeka Konferansı

Herkese Bilim Teknoloji'den 6. Dijital Kültür ve Yapay Zeka Konferansı
Tarih: 26.09.2018 - 15:56
Kategori: Bilim & Teknoloji

Herkese Bilim Teknoloji dergisi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 6.'sı düzenlenecek olan Dijital Kültür ve Yapay Zeka Konferansı, 29 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Herkese Bilim Teknoloji dergisi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğinde "Dijital Kültür ve Yapay Zeka" başlığıyla düzenlenen konferans dizisinin 6.'sında yapay zeka, silahlanma ve yarattığı tehlikeler farklı açılardan ele alınacak ve tartışılacak.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Say ve Dijital Kanaat Önderi Tanol Türkoğlu’nun konuşmacı olarak yer alacağı konferans, 29 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Konferansta ele alınacak başlıklar şöyle: "Dijital Zeka ve büyük tehlike: Yeni silahlanma döneminde geleceğin dünyası...", "Yapay zekânın insanlık ve dünyamız için en olumsuz yönü...", "Yeni silahlanma nasıl sürdürülüyor ve yönlendiriliyor, arkasında müthiş bir dijital sistem ve mekatronik-mekanik olan bu savaş makinesinin tipik örnekleri nedir?", İHA silahlı ordusunun varacağı üzerine gelecek için düşünceler..." ve "Dijital dünyanın masumiyeti ve ahlaksızlığı üzerine bir tartışma…"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları